Denizli'de feci trafik kazası

ASAYİŞ 21.11.2019 - 15:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de feci trafik kazası

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişide yaralandı.   Edinilen bilgiye göre,  kaza Sarayköy ilçesi Duacılı Mahallesi’nde meydana geldi. Sarayköy istikametinden Denizli istikametine doğru seyir halindeki 20 BU 710 plakalı minibüsün sürücüsü 09 ACJ 189 plakalı otomobile çarpmamak için direksiyonu kırınca kontrolü kaybetti. Kontrolü kaybeden minibüs yol kenarındaki toprak yükseltiye çarptı. Çarpmanın etkisi ile minibüste bulunan Ahmet Ö. araçtan fırladı. Araçtan fırlayan Ahmet Ö. olay yerinde hayatını kaybederken minibüste bulunan 4 kişi yaralı olarak kurtuldu.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaralılara müdahale ederken Ahmet Ö.’nün hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişide yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre,  kaza Sarayköy ilçesi Duacılı Mahallesi’nde meydana geldi. Sarayköy istikametinden Denizli istikametine doğru seyir halindeki 20 BU 710 plakalı minibüsün sürücüsü 09 ACJ 189 plakalı otomobile çarpmamak için direksiyonu kırınca kontrolü kaybetti. Kontrolü kaybeden minibüs yol kenarındaki toprak yükseltiye çarptı. Çarpmanın etkisi ile minibüste bulunan Ahmet Ö. araçtan fırladı. Araçtan fırlayan Ahmet Ö. olay yerinde hayatını kaybederken minibüste bulunan 4 kişi yaralı olarak kurtuldu.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaralılara müdahale ederken Ahmet Ö.’nün hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.