Emniyet'ten zehir tacirlerine darbe

ASAYİŞ 22.11.2019 - 16:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Emniyet'ten zehir tacirlerine darbe

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Denizli’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 1’i kadın 5 kişi yakaladı. Beline doladığı uyuşturucu madde ile yakalanan ve 5 ayrı suçtan 5 yıl 10 ay hapsi bulunan kişi ile birlikte toplam 4 kişi tutuklandı.     Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Denizli'de  uyuşturucu madde satışı yapıldığı belirlenen adreslere ve çevre illerden Denizli'ye uyuşturucu madde sevk ettiği değerlendirilen şahıslara yönelik operasyonlar gerçekleştirildi.  Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri takibi yapılan bir şüpheli operasyon kapsamında Denizli Otogarı'nda kıskıvrak yakalandı. A.A.isimli şüphelinin üzerine sarılı uyuşturucu madde nakli için özel hazırlanmış kuşağın içerisinden 575 gram metamfetamin maddesi, 335 gram reçine esrar maddesi ve 135 adet uyuşturucu hap çıktı.     BULDAN'DA KISKIVRAK   Denizli Buldan İlçe girişinde durdurulan bir aracın içerisinde de 781 gram metamfetamin maddesi bulundu.     PELİTLİBAĞ'DA YAKAYI ELE VERDİ   Son olarak ekiplerce Denizli Pelitlibağ Mahallesi'nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlenen bir adreste yapılan aramalarda  447 gram toz esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.     UYUŞTURUCU TACİRLERİ  TUTUKLANDI   Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son iki gün içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 1 kilo 356 gram metamfetamin maddesi, 447 gram toz esrar maddesi, 335 gram reçine esrar maddesi, 135 adet uyuşturucu hap ve hassas terazi düzeneği ele geçirildi. Olaylarla ilgili Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu kapsamında yakalanarak adli makamlara sevk edilen Ş.K., A.T., A.A., M.A.A isimli 4 şüpheli tutuklandı.     SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI   Tutuklananlar arasında bulunan A.T isimli şahıs yakalandığı sırada polis ekiplerine sahte kimlik beyan ettiği  ve 5 ayrı suçtan da toplam 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle arandığı tespit edildi.      B.B isimli 1 bayan şüpheli hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Denizli’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 1’i kadın 5 kişi yakaladı. Beline doladığı uyuşturucu madde ile yakalanan ve 5 ayrı suçtan 5 yıl 10 ay hapsi bulunan kişi ile birlikte toplam 4 kişi tutuklandı.

 

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Denizli'de  uyuşturucu madde satışı yapıldığı belirlenen adreslere ve çevre illerden Denizli'ye uyuşturucu madde sevk ettiği değerlendirilen şahıslara yönelik operasyonlar gerçekleştirildi.  Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri takibi yapılan bir şüpheli operasyon kapsamında Denizli Otogarı'nda kıskıvrak yakalandı. A.A.isimli şüphelinin üzerine sarılı uyuşturucu madde nakli için özel hazırlanmış kuşağın içerisinden 575 gram metamfetamin maddesi, 335 gram reçine esrar maddesi ve 135 adet uyuşturucu hap çıktı.

 

 

BULDAN'DA KISKIVRAK

 

Denizli Buldan İlçe girişinde durdurulan bir aracın içerisinde de 781 gram metamfetamin maddesi bulundu.

 

 

PELİTLİBAĞ'DA YAKAYI ELE VERDİ

 

Son olarak ekiplerce Denizli Pelitlibağ Mahallesi'nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlenen bir adreste yapılan aramalarda  447 gram toz esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

 

 

UYUŞTURUCU TACİRLERİ  TUTUKLANDI

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son iki gün içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 1 kilo 356 gram metamfetamin maddesi, 447 gram toz esrar maddesi, 335 gram reçine esrar maddesi, 135 adet uyuşturucu hap ve hassas terazi düzeneği ele geçirildi. Olaylarla ilgili Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu kapsamında yakalanarak adli makamlara sevk edilen Ş.K., A.T., A.A., M.A.A isimli 4 şüpheli tutuklandı.

 

 

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

 

Tutuklananlar arasında bulunan A.T isimli şahıs yakalandığı sırada polis ekiplerine sahte kimlik beyan ettiği  ve 5 ayrı suçtan da toplam 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle arandığı tespit edildi.

 

 

 B.B isimli 1 bayan şüpheli hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.