Denizli'de Kaza 2 Yaralı

ASAYİŞ 23.11.2019 - 21:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Kaza 2 Yaralı

Denizli'de meydana gelen kazada şarampole yuvarlanan otomobil içerisinde sıkışan iki kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.   Edinilen bilgilere göre kaza, Denizli Ankara yolunda meydana geldi. K.S.'nin kullandığı 20 AAP 330 plakalı otomobil seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan K.S. ile ismi belirlenemeyen bir kişi araçta sıkışarak yaralandı. Çevreden geçenlerin kazayı farketmesiyle olay yerine polis ve itfaiye ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sürücü ile yanında bulunan diğer kişiyi çıkararak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti.    Yaralılar Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'de meydana gelen kazada şarampole yuvarlanan otomobil içerisinde sıkışan iki kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

 

Edinilen bilgilere göre kaza, Denizli Ankara yolunda meydana geldi. K.S.'nin kullandığı 20 AAP 330 plakalı otomobil seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan K.S. ile ismi belirlenemeyen bir kişi araçta sıkışarak yaralandı. Çevreden geçenlerin kazayı farketmesiyle olay yerine polis ve itfaiye ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sürücü ile yanında bulunan diğer kişiyi çıkararak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti. 

 

Yaralılar Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.