Denizli'de terör örgütlerine operasyon: 4 kişi yakalandı

ASAYİŞ 25.11.2019 - 15:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de terör örgütlerine operasyon: 4 kişi yakalandı

Denizli polisi, terör örgütleri PKK/KCK, FETÖ / PDY ve THKP/C terör örgütlerine yönelik yaptığı operasyonlarda 4 kişiyi yakaladı.   Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Denizli polisinin bir haftalık çalışmaları neticesinden PKK/KCK terör örgütü kapsamında sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesi ile 2 kişi yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı.   Polis, FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında yürüttüğü çalışmada sabit/ankesör hatlardan arandığı tespit edilen 1 kişi yakalanarak hakkında adli işlem yapıldı.   Terörle Mücadele Ekiplerinin THKP/C terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda ise sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesi ile 1 kişi yakalanarak hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi.

Denizli polisi, terör örgütleri PKK/KCK, FETÖ / PDY ve THKP/C terör örgütlerine yönelik yaptığı operasyonlarda 4 kişiyi yakaladı.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Denizli polisinin bir haftalık çalışmaları neticesinden PKK/KCK terör örgütü kapsamında sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesi ile 2 kişi yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı.

 

Polis, FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında yürüttüğü çalışmada sabit/ankesör hatlardan arandığı tespit edilen 1 kişi yakalanarak hakkında adli işlem yapıldı.

 

Terörle Mücadele Ekiplerinin THKP/C terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda ise sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesi ile 1 kişi yakalanarak hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.