Denizli'de iş yeri denetimlerinde ceza yağdı

ASAYİŞ 25.11.2019 - 17:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de iş yeri denetimlerinde ceza yağdı

Denizli’de Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin eğlence mekanlarına, apartlara ve araç kiralama firmalarına yaptığı denetimlerde kurallara uymayan ve eksik belgesi olanlara 63 bin 972 lira ceza kesildi.   Emniyete birimleri 229 Umuma Açık ve İstirahat Eğlence Yeri denetlenmelerinde ruhsatsın faaileyet gösterdiği tespit edilen 1 işyerinin faaliyetine son verilmek üzere işlem yaptı. Yapılan denetimlerde fuhuş olayına karışan 4 kişiye 4 bin 513 TL. ve kapalı alanda sigara içen 6 kişiye 918 lira olmak suretiyle toplamda 5 bin 125 TL. ceza kesildi. Aynı zamanda Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında 2 iş yerine ve 3 kişiye idari işlem yapıldı.   Ekiplerin 25 ayrı adreste bulunan kiralık araç firmalarına yönelik yapılan denetimlerde 7 firma sahibine Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında KABİS sistemine bildirimlerini günü gününe yapmadıkları gerekçesi ile toplam 54 bin 334 TL. idari para cezası kesildi.

Denizli’de Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin eğlence mekanlarına, apartlara ve araç kiralama firmalarına yaptığı denetimlerde kurallara uymayan ve eksik belgesi olanlara 63 bin 972 lira ceza kesildi.

 

Emniyete birimleri 229 Umuma Açık ve İstirahat Eğlence Yeri denetlenmelerinde ruhsatsın faaileyet gösterdiği tespit edilen 1 işyerinin faaliyetine son verilmek üzere işlem yaptı. Yapılan denetimlerde fuhuş olayına karışan 4 kişiye 4 bin 513 TL. ve kapalı alanda sigara içen 6 kişiye 918 lira olmak suretiyle toplamda 5 bin 125 TL. ceza kesildi. Aynı zamanda Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında 2 iş yerine ve 3 kişiye idari işlem yapıldı.

 

Ekiplerin 25 ayrı adreste bulunan kiralık araç firmalarına yönelik yapılan denetimlerde 7 firma sahibine Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında KABİS sistemine bildirimlerini günü gününe yapmadıkları gerekçesi ile toplam 54 bin 334 TL. idari para cezası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.