Denizli'de terör örgütlerine operasyon

ASAYİŞ 02.12.2019 - 17:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de terör örgütlerine operasyon

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ/PDY terör örgütü ve DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyonda 10 kişi yakalandı.   Denizli Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile 25 Kasım- 1 Aralık tarihleri arasından FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak, yürütülen soruşturmalar kapsamında sabit ankesör hatlardan arandıkları tespit edilen 1muvazzaf asker, 3 askeri okuldan ilişiği kesilen öğrenci 1KHK ile ihraç edilin öğretmen ile 1 şahsa yönelik 4 farklı ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.  Yine hakkında terör örgütü üyesi olmak suçundan yakalama emri bulunan 3 şahıs, toplamda 9 şahıs yakalandı.   Yakalan 2 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken 1’i muvazzaf asker ile 1 şahıs gözaltında olduğu ve haklarındaki adli işlemin devam ettiği belirtildi.    Öte yandan DHKP/C terör örgütü ile ilgili olarak hakkında yakalama emri bulunan 1 kişi yakalanarak adliyeye sevk edilerek mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ/PDY terör örgütü ve DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyonda 10 kişi yakalandı.

 

Denizli Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile 25 Kasım- 1 Aralık tarihleri arasından FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak, yürütülen soruşturmalar kapsamında sabit ankesör hatlardan arandıkları tespit edilen 1muvazzaf asker, 3 askeri okuldan ilişiği kesilen öğrenci 1KHK ile ihraç edilin öğretmen ile 1 şahsa yönelik 4 farklı ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.  Yine hakkında terör örgütü üyesi olmak suçundan yakalama emri bulunan 3 şahıs, toplamda 9 şahıs yakalandı.

 

Yakalan 2 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken 1’i muvazzaf asker ile 1 şahıs gözaltında olduğu ve haklarındaki adli işlemin devam ettiği belirtildi.

 

 Öte yandan DHKP/C terör örgütü ile ilgili olarak hakkında yakalama emri bulunan 1 kişi yakalanarak adliyeye sevk edilerek mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.