2 Askerin şehit olduğu operasyonlarda Denizlili asker yaralandı

ASAYİŞ 03.12.2019 - 08:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

2 Askerin şehit olduğu operasyonlarda Denizlili asker yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı ile Pençe-3 harekatı bölgesinde toplam 2 askerin şehit olduğunu, bir askerin de yaralandığını açıkladı. Yaralı askerin Denizli’nin Acıpayam ilçesinden Onur Bozkurt olduğu öğrenildi. Baba Bozkurt evladı için dua istedi.   Barış Pınarı Harekatı Bölgesinde bir şehit, Irak kuzeyinde devam eden Pençe-3 harekatında ise 1 şehit, 1 yaralı olmak üzere toplam 2 askerin şehit olduğu bir askerin ise yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavisine devam edildiği öğrenildi.   Pençe -3 Harekatı kapsamında, Kuzey Irak’ta yürütülen operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Alparslan Kurt’un şahadet haberi Bitlis’teki baba evine ulaştı. Suriye'nin Tel Abyad kentinde PYD'li teröristlerin havanlı saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Harun Çınar'ın (22) Hatay'daki baba evine acı haber ulaştı.   Pençe -3 Harekatı kapsamında, Kuzey Irak’ta yürütülen operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Denizlili Onur Bozkurt ise Ankara GATA’da tedavi altına alındığı belirtildi.   Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi altına alınan Denizlili yaralı asker için baba Adnan Bozkurt, sosyal medya hesabından paylaştığı aslan parçası için dua istedi.  

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı ile Pençe-3 harekatı bölgesinde toplam 2 askerin şehit olduğunu, bir askerin de yaralandığını açıkladı. Yaralı askerin Denizli’nin Acıpayam ilçesinden Onur Bozkurt olduğu öğrenildi. Baba Bozkurt evladı için dua istedi.

 

Barış Pınarı Harekatı Bölgesinde bir şehit, Irak kuzeyinde devam eden Pençe-3 harekatında ise 1 şehit, 1 yaralı olmak üzere toplam 2 askerin şehit olduğu bir askerin ise yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavisine devam edildiği öğrenildi.

 

Pençe -3 Harekatı kapsamında, Kuzey Irak’ta yürütülen operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Alparslan Kurt’un şahadet haberi Bitlis’teki baba evine ulaştı. Suriye'nin Tel Abyad kentinde PYD'li teröristlerin havanlı saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Harun Çınar'ın (22) Hatay'daki baba evine acı haber ulaştı.

 

Pençe -3 Harekatı kapsamında, Kuzey Irak’ta yürütülen operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Denizlili Onur Bozkurt ise Ankara GATA’da tedavi altına alındığı belirtildi.

 

Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi altına alınan Denizlili yaralı asker için baba Adnan Bozkurt, sosyal medya hesabından paylaştığı aslan parçası için dua istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.