Cinayete kurban giden genç toprağa verilecek

ASAYİŞ 03.12.2019 - 13:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Cinayete kurban giden genç toprağa verilecek

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde silahla öldürüldükten sonra halıya sarılı vaziyette köpek çiftliğinde zanlının gömmek üzere geldiği ve ekipler tarafından yakalanan olayda hayatını kaybeden Sercan Yıldırım bugün toprağa verilecek.   Olay 2 Aralık 2019 günü Pamukkale İlçesi,  Zümrüt Mahallesi, Orhangazi Caddesi üzerindeki bir evde yaşandı. İhbar üzerine harekete geçen emniyet birimleri bir şahsın öldürüldüğü, bu şahsın cesedinin halıya sarılı vaziyette söz konusu adreste yerde buldu.  Şüphelilerin gelerek bu cesedi alıp gömecekleri bilgisini alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri belirlenen yerde tedbir alarak bekledi.   Sercan Yıldırım (21) cesedinin bulunduğu olay yerine gelerek cesedi gömmek üzere H.D. isimli kişi ekipler tarafından yakalandı. İlk incelemede ekiplerin Sercan Yıldırım’ın ateşli silah ile öldürüldüğü belirlendi. Olay yerinde 4 adet tabanca, 1 adet tüfek, bıçak, kılıç, pek çok mermi kovanı ile silah dönüştürmekte kullanılan ekipmanlar ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili 1 kişinin ise arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.   BUGÜN TOPRAĞA VERİLİYOR Arkadaşı tarafından öldürülen Sercan Yıldırım’ın cenazesi bugün Mahalle Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Yatağan Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.   Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde silahla öldürüldükten sonra halıya sarılı vaziyette köpek çiftliğinde zanlının gömmek üzere geldiği ve ekipler tarafından yakalanan olayda hayatını kaybeden Sercan Yıldırım bugün toprağa verilecek.

 

Olay 2 Aralık 2019 günü Pamukkale İlçesi,  Zümrüt Mahallesi, Orhangazi Caddesi üzerindeki bir evde yaşandı. İhbar üzerine harekete geçen emniyet birimleri bir şahsın öldürüldüğü, bu şahsın cesedinin halıya sarılı vaziyette söz konusu adreste yerde buldu.  Şüphelilerin gelerek bu cesedi alıp gömecekleri bilgisini alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri belirlenen yerde tedbir alarak bekledi.

 

Sercan Yıldırım (21) cesedinin bulunduğu olay yerine gelerek cesedi gömmek üzere H.D. isimli kişi ekipler tarafından yakalandı. İlk incelemede ekiplerin Sercan Yıldırım’ın ateşli silah ile öldürüldüğü belirlendi. Olay yerinde 4 adet tabanca, 1 adet tüfek, bıçak, kılıç, pek çok mermi kovanı ile silah dönüştürmekte kullanılan ekipmanlar ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili 1 kişinin ise arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

 

BUGÜN TOPRAĞA VERİLİYOR

Arkadaşı tarafından öldürülen Sercan Yıldırım’ın cenazesi bugün Mahalle Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Yatağan Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.