3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Dostluk Kazandı

SPOR 03.12.2019 - 18:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Dostluk Kazandı

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen program kapsamında Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu, Denizli Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile maç yaptı. Kredi Yurtlar Kurumu halı sahasında gerçekleşen maç 4-4 berabere sona erdi.   Maç öncesi yapılan seremonide Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Ampute Futbol Takımı kaptanı Ramazan Altuğ’a ve programın düzenlenmesine sundukları katkıdan ötürü PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Uğur Söznmezoğlu’na çiçek takdim etti. 30’ar dakikadan oluşan iki yarı halinde oynanan maç 4-4 beraberlikle sona erdi.       Yapılan müsabakanın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık yaratmak için yapıldığını ifade eden Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, “Ampute takımımız şehrimizi çok güzel temsil ediyor. Bugün yaptığımız maçta maksadınız ne yenmek ne yenilmek, amaç engellerin birlikte aşılabileceğini göstermek. Hepimizin başımıza gelebilecek talihsiz bir kaza sonucu engelli olabiliriz. Bunu unutmadan engelli vatandaşlarımızla birlikte hayatı kolaylaştırmalıyız” dedi.    

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen program kapsamında Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu, Denizli Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile maç yaptı. Kredi Yurtlar Kurumu halı sahasında gerçekleşen maç 4-4 berabere sona erdi.

 

Maç öncesi yapılan seremonide Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Ampute Futbol Takımı kaptanı Ramazan Altuğ’a ve programın düzenlenmesine sundukları katkıdan ötürü PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Uğur Söznmezoğlu’na çiçek takdim etti. 30’ar dakikadan oluşan iki yarı halinde oynanan maç 4-4 beraberlikle sona erdi.

 

 

 

Yapılan müsabakanın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık yaratmak için yapıldığını ifade eden Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, “Ampute takımımız şehrimizi çok güzel temsil ediyor. Bugün yaptığımız maçta maksadınız ne yenmek ne yenilmek, amaç engellerin birlikte aşılabileceğini göstermek. Hepimizin başımıza gelebilecek talihsiz bir kaza sonucu engelli olabiliriz. Bunu unutmadan engelli vatandaşlarımızla birlikte hayatı kolaylaştırmalıyız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.