Tavas’a yılın ilk karı yağdı

DENİZLİ 23.12.2019 - 11:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Tavas’a yılın ilk karı yağdı

Denizli’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinden yüksek olması nedeniyle beklenen yağışlı hava bazı ilçelerde kar yağışı şeklinde oldu. Tavas İlçesi’ne yılın ilk karı yağdı. Yağan kar yağışı ve yağmur vatandaşları sevindirdi.   Denizli’de sabah saatlerinde etkili olan fırtına ve kuvvetli yağış, yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde kar şeklinde yağdı. Sabah saatlerinde sağanak yağış şeklinde olan yağışlar Tavas İlçesi Aydoğdu Mahallesinde yerini kar yağışına bıraktı. Yağan kar ile birlikte mahalle beyaza büründü.   Kar yağışına sevinen vatandaşlar toprağın yağışlara ihtiyacı olduğunu, kar ve yağmurun daha çok yağması temennisinde bulundu.        

Denizli’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinden yüksek olması nedeniyle beklenen yağışlı hava bazı ilçelerde kar yağışı şeklinde oldu. Tavas İlçesi’ne yılın ilk karı yağdı. Yağan kar yağışı ve yağmur vatandaşları sevindirdi.

 

Denizli’de sabah saatlerinde etkili olan fırtına ve kuvvetli yağış, yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde kar şeklinde yağdı. Sabah saatlerinde sağanak yağış şeklinde olan yağışlar Tavas İlçesi Aydoğdu Mahallesinde yerini kar yağışına bıraktı. Yağan kar ile birlikte mahalle beyaza büründü.

 

Kar yağışına sevinen vatandaşlar toprağın yağışlara ihtiyacı olduğunu, kar ve yağmurun daha çok yağması temennisinde bulundu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.