Ahıra giren kurt 3 koyunu telef etti

DENİZLİ 27.12.2019 - 14:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ahıra giren kurt 3 koyunu telef etti

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde ahıra giren kurt, 3 koyunu telef etti. İki koyunu boğarak öldüren kurt diğer koyunu parçaladı.   Edinbilen bilgiye göre, olay Buldan’ın Alandız Mahallesinde meydana geldi. Alandız Mahallesinde ikamet eden Süleyman Çolak sabah ahıra girdiğinde gördüğü manzara karşısında adeta şok oldu. Ahırında 3 adet koyunu bulunan Çolak, iki koyununu boğazından yaralı halde yerde yattığını gördü. Diğer koyununu aradığında ise neye uğradığını şaşırdı. Üçüncü koyunu biraz daha ileride gören Çolak, koyunun parçalandığını gördü.   Olayın şokunu atlatan Çolak hemen veterineri arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Veteriner Hekim yaralı iki koyuna müdahale etti fakat kurtaramadı. Koyunları saldırıya uğrayan Çolak ise “ Üç koyunum vardı zaten artık onlarda yok şimdi ben ne yapacağım” diyerek durum ile ilgili üzüntüsünü dile getirdi.   Kaynak: bundadayasam

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde ahıra giren kurt, 3 koyunu telef etti. İki koyunu boğarak öldüren kurt diğer koyunu parçaladı.

 

Edinbilen bilgiye göre, olay Buldan’ın Alandız Mahallesinde meydana geldi. Alandız Mahallesinde ikamet eden Süleyman Çolak sabah ahıra girdiğinde gördüğü manzara karşısında adeta şok oldu. Ahırında 3 adet koyunu bulunan Çolak, iki koyununu boğazından yaralı halde yerde yattığını gördü. Diğer koyununu aradığında ise neye uğradığını şaşırdı. Üçüncü koyunu biraz daha ileride gören Çolak, koyunun parçalandığını gördü.

 

Olayın şokunu atlatan Çolak hemen veterineri arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Veteriner Hekim yaralı iki koyuna müdahale etti fakat kurtaramadı. Koyunları saldırıya uğrayan Çolak ise “ Üç koyunum vardı zaten artık onlarda yok şimdi ben ne yapacağım” diyerek durum ile ilgili üzüntüsünü dile getirdi.

 

Kaynak: bundadayasam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.