Denizli de lapa lapa kar yağışı

30.12.2019 - 08:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli de lapa lapa kar yağışı

Denizli Çameli ilçesinde sabah saatlerinde başlayan karla karışık yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Yağan kar yağışıyla ilçe beyaza büründü.   Çameli ilçesinde gece yarısı başlayan kar yağışı cadde ve sokakları beyazla kaplanmasına neden oldu. Çameli İlçe Merkezinde 2 santim birikinti oluştu. Yüksek kesimlerde 5-10 santim oluşan kar kalınlığı herhangi bir olumsuzluğa neden olmadı kar yağışının 31 Aralık Salı Günü devam etmesi bekleniyor     YILIN SON GÜNÜ KAR YAĞIŞI VAR   30-31 Aralık tarihlerinde Çameli’de Kar Var. Hava Sıcaklarının ise ciddi bir dalgalanma yaşanmayacak gece ise -6 derecelerde olurken en beklenen yüksek sıcaklık ise 4 derece olarak bekleniyor.     Denizli'nin yüksek kesimlerinde bu sabahtan itibaren kar yağışı etkili oldu. Çameli’de her yer beyaz örtüye bürünürken, evlerin ve araçların üzerleri karla kaplandı. Vatandaşlar karlı anı ölümsüzleştirmek için telefonlarıyla, karla fotoğraf çekililerek sosyal medyadan paylaştı.Kar yağışına en çok çocuklar sevindi.      İlçede kar yağışı devam ediyor.    

Denizli Çameli ilçesinde sabah saatlerinde başlayan karla karışık yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Yağan kar yağışıyla ilçe beyaza büründü.

 

Çameli ilçesinde gece yarısı başlayan kar yağışı cadde ve sokakları beyazla kaplanmasına neden oldu. Çameli İlçe Merkezinde 2 santim birikinti oluştu. Yüksek kesimlerde 5-10 santim oluşan kar kalınlığı herhangi bir olumsuzluğa neden olmadı kar yağışının 31 Aralık Salı Günü devam etmesi bekleniyor

 

 

YILIN SON GÜNÜ KAR YAĞIŞI VAR

 

30-31 Aralık tarihlerinde Çameli’de Kar Var. Hava Sıcaklarının ise ciddi bir dalgalanma yaşanmayacak gece ise -6 derecelerde olurken en beklenen yüksek sıcaklık ise 4 derece olarak bekleniyor.

 

 

Denizli'nin yüksek kesimlerinde bu sabahtan itibaren kar yağışı etkili oldu. Çameli’de her yer beyaz örtüye bürünürken, evlerin ve araçların üzerleri karla kaplandı. Vatandaşlar karlı anı ölümsüzleştirmek için telefonlarıyla, karla fotoğraf çekililerek sosyal medyadan paylaştı.Kar yağışına en çok çocuklar sevindi. 

 

 

İlçede kar yağışı devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.