Denizli’de Yaklaşık 100 Büyük Ve Küçükbaş Hayvan Telef Olmaktan Son Anda Kurtuldu

ASAYİŞ 25.01.2020 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de Yaklaşık 100 Büyük Ve Küçükbaş Hayvan Telef Olmaktan Son Anda Kurtuldu

Denizli’de meydana gelen yangında yaklaşık 25 bin TL değerindeki saman kül olurken, itfaiyenin zamanında müdahale etmesiyle yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvan telef olmaktan son anda kurtuldu. Vatandaşlar besihanede bulunan küçükbaş hayvanların dumandan etkilenmemesi için samanlıktan başka yere götürdü.    Edinilen bilgilere göre, olay Pamukkale ilçesi Korucuk Mahallesi'nde Orhan Yavuz Caddesi üzerinde meydana geldi. Özel Besihane de niçin çıktığı tespit edilemeyen samanlık bölümünde birden alev ve dumanlar yükselmeye başladı. Olay itfaiyeye ihbar edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler olay yerine çok sayıda arazöz gönderdi. Yangın esnasında besihanede bulunan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar çıkartılarak kurtarıldı. Yaklaşık 25 bin TL civarında samanın kül olduğu olayla ilgili yangının çıkış sebebi araştırılıyor.     Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Denizli’de meydana gelen yangında yaklaşık 25 bin TL değerindeki saman kül olurken, itfaiyenin zamanında müdahale etmesiyle yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvan telef olmaktan son anda kurtuldu. Vatandaşlar besihanede bulunan küçükbaş hayvanların dumandan etkilenmemesi için samanlıktan başka yere götürdü.

  

Edinilen bilgilere göre, olay Pamukkale ilçesi Korucuk Mahallesi'nde Orhan Yavuz Caddesi üzerinde meydana geldi. Özel Besihane de niçin çıktığı tespit edilemeyen samanlık bölümünde birden alev ve dumanlar yükselmeye başladı. Olay itfaiyeye ihbar edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler olay yerine çok sayıda arazöz gönderdi. Yangın esnasında besihanede bulunan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar çıkartılarak kurtarıldı. Yaklaşık 25 bin TL civarında samanın kül olduğu olayla ilgili yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

 

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.