Denizli Valiliği’nden Hem Elazığ, Hem de Manisa Deprem Bölgesi’ne Destek

ASAYİŞ 25.01.2020 - 13:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Valiliği’nden Hem Elazığ, Hem de Manisa Deprem Bölgesi’ne Destek

Denizli Valiliği hem Elazığ hem Manisa’da meydana gelen deprem bölgelerine arama kurtarma ekipleri gönderdi.   Denizli Valiliği yaptığı yazılı açıklama ile Elazığ ve Manisa Bölgelerindeki deprem bölgelerine arama kurtarma ekibi göndererek destek veriyor. Denizli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde; “24 Ocak 2020 Cuma akşamı Elazığ İlimiz Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere, Valiliğimize bağlı ilgili Müdürlüklerimizce;  1 UMKE aracı, 7 personel, 1 lojistik araç ve şişme çadır ekipmanları yola çıkarılmıştır. Manisa da meydana gelen deprem bölgesine de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden 3 ekip görevlendirilerek bölgeye intikal ettirilmiştir. Bölgelerden gelecek talepler doğrultusunda takviye ekipler ve yardımlar sağlanması hususunda ilgili birimlerimiz hazır bekletilmektedir.”    

Denizli Valiliği hem Elazığ hem Manisa’da meydana gelen deprem bölgelerine arama kurtarma ekipleri gönderdi.

 

Denizli Valiliği yaptığı yazılı açıklama ile Elazığ ve Manisa Bölgelerindeki deprem bölgelerine arama kurtarma ekibi göndererek destek veriyor. Denizli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde; “24 Ocak 2020 Cuma akşamı Elazığ İlimiz Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere, Valiliğimize bağlı ilgili Müdürlüklerimizce;  1 UMKE aracı, 7 personel, 1 lojistik araç ve şişme çadır ekipmanları yola çıkarılmıştır. Manisa da meydana gelen deprem bölgesine de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden 3 ekip görevlendirilerek bölgeye intikal ettirilmiştir. Bölgelerden gelecek talepler doğrultusunda takviye ekipler ve yardımlar sağlanması hususunda ilgili birimlerimiz hazır bekletilmektedir.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.