Denizli'de eğlence mekanında kavga: 1 yaralı

ASAYİŞ 28.01.2020 - 09:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de eğlence mekanında kavga: 1 yaralı

Denizli'de bir eğlence merkezinde iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi tabancanın kabzası ile başından darp edilerek yaralandı. Kavga esnasında tabancanın ateş alması kısa süreli paniğe neden oldu. Olayda 3 kişi gözaltına alındı.   Edinilen bilgiye göre olay, Pamukkale İlçesi Pamukkale Bulvarı üzerinde bulunan alkollü bir eğlence merkezinde meydana geldi. İddialara göre, iki grup arasından yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Mekanın dışına taşan kavgada bir kişi çıkardığı tabancası ile karşı gruptan birinin kafasına tabancanın kabzası ile vurarak yaraladı. Bu esnada silahın ateş alması sonucu kısa süreli panik yaşandı. Kavgayı, eğlence mekanı çalışanları ve diğer müşteriler ayırdı.   Olayın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler bölgede inceleme başlatırken yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kavgaya karışan ve isimleri henüz tespit edilemeyen 3 kişi polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'de bir eğlence merkezinde iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi tabancanın kabzası ile başından darp edilerek yaralandı. Kavga esnasında tabancanın ateş alması kısa süreli paniğe neden oldu. Olayda 3 kişi gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre olay, Pamukkale İlçesi Pamukkale Bulvarı üzerinde bulunan alkollü bir eğlence merkezinde meydana geldi. İddialara göre, iki grup arasından yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Mekanın dışına taşan kavgada bir kişi çıkardığı tabancası ile karşı gruptan birinin kafasına tabancanın kabzası ile vurarak yaraladı. Bu esnada silahın ateş alması sonucu kısa süreli panik yaşandı. Kavgayı, eğlence mekanı çalışanları ve diğer müşteriler ayırdı.

 

Olayın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler bölgede inceleme başlatırken yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kavgaya karışan ve isimleri henüz tespit edilemeyen 3 kişi polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.