20 Yıl Önce Gördüğü Babasını Arıyor

YAŞAM 29.01.2020 - 12:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

20 Yıl Önce Gördüğü Babasını Arıyor

Genç kız yıllar önce imam nikahlı annesinden ayrılan ve en son 7 yaşındayken gördüğü Denizlili babasını arıyor. 4 kardeş yıllar önce gördükleri babalarına kavuşmanın hayalini kuruyor.   Haber Merkezimize ulaşarak babasının bulunması için yardım isteyen Cemre K. (27), 7 yaşındayken gördüğü babası Zeki Müşteba Şahin’i yeniden görmek ve kavuşmak istiyor.   BARIŞMAK İÇİN GİTTİ Yıllar önce İstanbul’da tanıştığı anne Meral Çetinel ile imam nikahlı evlilik yapan ve eşinden 2 erkek 2 kız olmak üzere 4 çocuğu olan Şahin, şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldı. 2000 yılında tekrar barışmak isteyen baba Zeki Müşteba Şahin, çocuklarını ve eşini görmeye gittiğinde, Meral Çetinel’den olumsuz cevap alınca Denizli’ye geri döndü.   EN SON 7 YAŞINDA BABASINI GÖRDÜ Cemre K., babasının tekrar barışmak için geldiğinde 7 yaşındaydı. Annesinin barışmayı kabul etmediğini ve en son babasını o zaman gördüğünü belirten Cemre K., babasını yeniden görmek ve ona kavuşmak istiyor. Babalığın eksikliğini hissederek büyüyen Cemre, tekrar babasını görmek ve onun kokusunu duymak istiyor. İstanbul’dan sonra İzmir’e yerleşen Cemre ve diğer 3 kardeş babalarına kavuşmanın hayalini kuruyor.     TEK BİLGİ İSİM VE MEMLEKETİ Babası hakkında sadece isminin ve Denizlili olduğunu bilen Cemre, mesleğinin ise aşçılık olduğunu belirtti. 7 yaşındayken son kez gördüğü babasından bir daha haber alamayan Cemre, kız kardeşinin ve kendisinin evlendiğini abisi ve küçük kardeşinin hala bekar olduğunu belirtti. Cemre, babalarının özlemini duyduklarını 3 kardeşinin de babalarını bulmak istediği ve onu yeniden görmek istediklerini söyledi. Şuanda babasının 54 yaşlarında olduğunu tahmin eden genç kız, amcasının isminin de İsmail Şahin olduğunu bildiklerini ifade etti.   BABAMI BULMAK İSTİYORUZ Haber merkezimizin kolluk kuvvetlerinden yardım isteyerek yaptığı araştırma sonuç vermedi. Eksik bilgiler nedeniyle ulaşılamayan baba Zeki Müşteba Şahin için çalışmalarımız devam ediyor. Annesin, babasının kendilerini bulmaması için İstanbul’dan İzmir’e taşındıklarını belirten ve ellerinde babasına ait tek fotoğrafı bulunan Cemre K.,” Sen  uzağımda olsan  bile  ben seni  yüreğimde  hissederim babam. Sadece hayat veren değil, hayat verip hak eden baba adını taşıyabilir. Sensiz yıllarımız geçti. Babasız büyüdük, baba hasretinle bizi bulup bizimle olmanı temenni ediyorum. Ben ve kardeşlerim bin an önce sana kavuşmak istiyoruz. Ne olursun bizi bul baba”  ifadelerine yer verdi.  

Genç kız yıllar önce imam nikahlı annesinden ayrılan ve en son 7 yaşındayken gördüğü Denizlili babasını arıyor. 4 kardeş yıllar önce gördükleri babalarına kavuşmanın hayalini kuruyor.

 

Haber Merkezimize ulaşarak babasının bulunması için yardım isteyen Cemre K. (27), 7 yaşındayken gördüğü babası Zeki Müşteba Şahin’i yeniden görmek ve kavuşmak istiyor.

 

BARIŞMAK İÇİN GİTTİ

Yıllar önce İstanbul’da tanıştığı anne Meral Çetinel ile imam nikahlı evlilik yapan ve eşinden 2 erkek 2 kız olmak üzere 4 çocuğu olan Şahin, şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldı. 2000 yılında tekrar barışmak isteyen baba Zeki Müşteba Şahin, çocuklarını ve eşini görmeye gittiğinde, Meral Çetinel’den olumsuz cevap alınca Denizli’ye geri döndü.

 

EN SON 7 YAŞINDA BABASINI GÖRDÜ

Cemre K., babasının tekrar barışmak için geldiğinde 7 yaşındaydı. Annesinin barışmayı kabul etmediğini ve en son babasını o zaman gördüğünü belirten Cemre K., babasını yeniden görmek ve ona kavuşmak istiyor. Babalığın eksikliğini hissederek büyüyen Cemre, tekrar babasını görmek ve onun kokusunu duymak istiyor. İstanbul’dan sonra İzmir’e yerleşen Cemre ve diğer 3 kardeş babalarına kavuşmanın hayalini kuruyor.

 

 

TEK BİLGİ İSİM VE MEMLEKETİ

Babası hakkında sadece isminin ve Denizlili olduğunu bilen Cemre, mesleğinin ise aşçılık olduğunu belirtti. 7 yaşındayken son kez gördüğü babasından bir daha haber alamayan Cemre, kız kardeşinin ve kendisinin evlendiğini abisi ve küçük kardeşinin hala bekar olduğunu belirtti. Cemre, babalarının özlemini duyduklarını 3 kardeşinin de babalarını bulmak istediği ve onu yeniden görmek istediklerini söyledi. Şuanda babasının 54 yaşlarında olduğunu tahmin eden genç kız, amcasının isminin de İsmail Şahin olduğunu bildiklerini ifade etti.

 

BABAMI BULMAK İSTİYORUZ

Haber merkezimizin kolluk kuvvetlerinden yardım isteyerek yaptığı araştırma sonuç vermedi. Eksik bilgiler nedeniyle ulaşılamayan baba Zeki Müşteba Şahin için çalışmalarımız devam ediyor. Annesin, babasının kendilerini bulmaması için İstanbul’dan İzmir’e taşındıklarını belirten ve ellerinde babasına ait tek fotoğrafı bulunan Cemre K.,” Sen  uzağımda olsan  bile  ben seni  yüreğimde  hissederim babam. Sadece hayat veren değil, hayat verip hak eden baba adını taşıyabilir. Sensiz yıllarımız geçti. Babasız büyüdük, baba hasretinle bizi bulup bizimle olmanı temenni ediyorum. Ben ve kardeşlerim bin an önce sana kavuşmak istiyoruz. Ne olursun bizi bul baba”  ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.