Türk Kızılay'ın Yardım Tırı Denizli’den Yola Çıktı

GÜNDEM 29.01.2020 - 20:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Türk Kızılay'ın Yardım Tırı Denizli’den Yola Çıktı

Deprem bölgesine gitmek üzere yüklenen yardım dolu tır,Türk Kızılayı Denizli Şubesi tarafından gönderildi.   Elazığ, depremin yaralarını sarmaya çalışırken, depremzedelere tüm Türkiye’den yardım eli uzanmaya devam ediyor. Kızılay Denizli Şubesinin yardımseverler desteğiyle hazırladığı bir tır yardım malzemesi de bölgeye ulaştırılmak üzere Denizli’den yola çıktı. İkinci tır ise yüklenmeye devam ediyor.   Kızılay Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sefa Dalbudak, konu ile ilgili şu açıklamalara yer verdi: “Merhametin şekle bürünmüş Kızılay adına, Denizli halkımızın Elazığ depremi nedeni ile yapılan çeşitli yardımlarını ulaştırmak için birinci aracımızı gönderdik. İkinci aracımız ise yüklenmekte. Yola çıkan aracımızda battaniyeler, nevresimler, yatak kılıfları, yatak örtüleri bulunuyor. İkinci aracımız da ise elektrikli ısıtıcılar, ayakkabılar, mont ve gıda kolileri mevcut. Yardımlar her dakika daha da artıyor. Elazığ halkımızın bu kötü gününde yarasına sarmaya inşallah nasip olur” dedi.

Deprem bölgesine gitmek üzere yüklenen yardım dolu tır,Türk Kızılayı Denizli Şubesi tarafından gönderildi.

 

Elazığ, depremin yaralarını sarmaya çalışırken, depremzedelere tüm Türkiye’den yardım eli uzanmaya devam ediyor. Kızılay Denizli Şubesinin yardımseverler desteğiyle hazırladığı bir tır yardım malzemesi de bölgeye ulaştırılmak üzere Denizli’den yola çıktı. İkinci tır ise yüklenmeye devam ediyor.

 

Kızılay Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sefa Dalbudak, konu ile ilgili şu açıklamalara yer verdi: “Merhametin şekle bürünmüş Kızılay adına, Denizli halkımızın Elazığ depremi nedeni ile yapılan çeşitli yardımlarını ulaştırmak için birinci aracımızı gönderdik. İkinci aracımız ise yüklenmekte. Yola çıkan aracımızda battaniyeler, nevresimler, yatak kılıfları, yatak örtüleri bulunuyor. İkinci aracımız da ise elektrikli ısıtıcılar, ayakkabılar, mont ve gıda kolileri mevcut. Yardımlar her dakika daha da artıyor. Elazığ halkımızın bu kötü gününde yarasına sarmaya inşallah nasip olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.