7 yaşından itibaren görmediği babasının izini buldu

YAŞAM 31.01.2020 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

7 yaşından itibaren görmediği babasının izini buldu

Annesi ile yıllar önce imam nikahı ile evlenen ve en son 7 yaşında gördüğü babasını arayan Cemre K. olayında flaş gelişme yaşandı. Genç kızın 20 yıl önce gördüğü babasından sevindirici haber geldi.   İstanbul’da tanıştığı Meral Çetinel ile imam nikahı ile evlenen Zeki Müşteba Şahin, bu evlilikten Lider, Cemre, Tuğçe ve Sergen isminde 4 çocukları oldu. Son çocuklarından sonra şiddetli geçimsizlikten dolayı ayrılan çift, baba Şahin’nin 2000 yılında barışmak istemesine rağmen anne Meral Çetinel tarafından kabul edilmedi. Denizlili olan ve aşçılıkla uğraşan Zeki Müştaba Şahin, eski eşi ve çocuklarının İstanbul’dan İzmir’e taşınmalarından dolayı bir daha ulaşamadı.   20 yıl önce gördüğü babasını bulmamızda yardımcı olmamızı isteyen Cemre K., denizli20haber.com sitemizde yaptığımız haberden sonra Denizli’deki halasının kendisine ulaştığını ifade etti. Büyük sevinç yaşayan Cemre, “Sizlerden Allah razı olsun. Haberiniz sayesinde halam sosyal medya hesabımdan bana ulaştı. Babam Çanakkale ilindeymiş. Babam telefon kullanmadığı için henüz kendisi ile görüşemedik. Halamlar irtibat kurmaya çalışıyorlar. İnşallah en kısa zamanda ben ve kardeşlerim babamızla görüşeceğiz” dedi.   ÖNCEKİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

Annesi ile yıllar önce imam nikahı ile evlenen ve en son 7 yaşında gördüğü babasını arayan Cemre K. olayında flaş gelişme yaşandı. Genç kızın 20 yıl önce gördüğü babasından sevindirici haber geldi.

 

İstanbul’da tanıştığı Meral Çetinel ile imam nikahı ile evlenen Zeki Müşteba Şahin, bu evlilikten Lider, Cemre, Tuğçe ve Sergen isminde 4 çocukları oldu. Son çocuklarından sonra şiddetli geçimsizlikten dolayı ayrılan çift, baba Şahin’nin 2000 yılında barışmak istemesine rağmen anne Meral Çetinel tarafından kabul edilmedi. Denizlili olan ve aşçılıkla uğraşan Zeki Müştaba Şahin, eski eşi ve çocuklarının İstanbul’dan İzmir’e taşınmalarından dolayı bir daha ulaşamadı.

 

20 yıl önce gördüğü babasını bulmamızda yardımcı olmamızı isteyen Cemre K., denizli20haber.com sitemizde yaptığımız haberden sonra Denizli’deki halasının kendisine ulaştığını ifade etti. Büyük sevinç yaşayan Cemre, “Sizlerden Allah razı olsun. Haberiniz sayesinde halam sosyal medya hesabımdan bana ulaştı. Babam Çanakkale ilindeymiş. Babam telefon kullanmadığı için henüz kendisi ile görüşemedik. Halamlar irtibat kurmaya çalışıyorlar. İnşallah en kısa zamanda ben ve kardeşlerim babamızla görüşeceğiz” dedi.

 

ÖNCEKİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.