Denizli Askerlik Şubesinden Duyuru!

GÜNDEM 05.02.2020 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Askerlik Şubesinden Duyuru!

Denizli Askerlik Şubesi’nden yapılan açıklamada Şubat 2020’de silah altına alınacak yedek subay ve yedek astsubay aday adayları ile erbaş-erlere yönelik duyuruda bulundu.   Yapılan açıklamada, Şubat 2020 sınıflandırma döneminde silah altına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er statüsündeki yükümlerin askerlik hizmet tercihi, sınıflandırma ve sevk işlemleriyle ilgili hususlar maddeler halinde belirtildi.   1 Yedek Subay adayları ile yedek astsubay adayları 30 Ocak 2020 tarihinde er/erbaş statüsünde ayrılanlardan, Ocak celp ve sevk dönemine tabi olanlar 30 Ocak 2020 tarihinde Şubat celp ve sevk dönemine tabi olanlar 26 Şubat 2020 tarihinde, Mart celp ve sevk dönemine tabi olanlar ise 19 Mart 2020 tarihinde tertip edildikleri birliklere sevk edilecektir.   2 Sınıflandırma sonuçları açıklandıktan sonra yükümlüler yukarıda belirtilen sevk başlangıç tarihlerinden 15 gün öncesinden itibaren e-devlet üzerinden ve askerlik şubesi başkanlıklarından sevk evraklarını alabileceklerdir. Sevk başlangıç tarihinden itibaren sevk evrakı sadece askerlik şubesi başkanlıklarınca verilecektir.   3 Yol ve iaşe parası e-devletten sevk evrakını alan yükümlülere adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde bulunan adresi ile eğitim birliği, askerlik şubesi başkanlığından sevk evrakını alan yükümlülere ise, sevk evrakını aldığı askerlik şubesi başkanlığı ile eğitim birliği arası esas alınarak verilmektedir. Yükümlüler kendilerine yapılan ödemeleri kimlik belgeleri ile PTT Şubelerinden veya PTT Kartı ile PTT matiklerden alabileceklerdir” denildi.

Denizli Askerlik Şubesi’nden yapılan açıklamada Şubat 2020’de silah altına alınacak yedek subay ve yedek astsubay aday adayları ile erbaş-erlere yönelik duyuruda bulundu.

 

Yapılan açıklamada, Şubat 2020 sınıflandırma döneminde silah altına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er statüsündeki yükümlerin askerlik hizmet tercihi, sınıflandırma ve sevk işlemleriyle ilgili hususlar maddeler halinde belirtildi.

 

1 Yedek Subay adayları ile yedek astsubay adayları 30 Ocak 2020 tarihinde er/erbaş statüsünde ayrılanlardan, Ocak celp ve sevk dönemine tabi olanlar 30 Ocak 2020 tarihinde Şubat celp ve sevk dönemine tabi olanlar 26 Şubat 2020 tarihinde, Mart celp ve sevk dönemine tabi olanlar ise 19 Mart 2020 tarihinde tertip edildikleri birliklere sevk edilecektir.

 

2 Sınıflandırma sonuçları açıklandıktan sonra yükümlüler yukarıda belirtilen sevk başlangıç tarihlerinden 15 gün öncesinden itibaren e-devlet üzerinden ve askerlik şubesi başkanlıklarından sevk evraklarını alabileceklerdir. Sevk başlangıç tarihinden itibaren sevk evrakı sadece askerlik şubesi başkanlıklarınca verilecektir.

 

3 Yol ve iaşe parası e-devletten sevk evrakını alan yükümlülere adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde bulunan adresi ile eğitim birliği, askerlik şubesi başkanlığından sevk evrakını alan yükümlülere ise, sevk evrakını aldığı askerlik şubesi başkanlığı ile eğitim birliği arası esas alınarak verilmektedir. Yükümlüler kendilerine yapılan ödemeleri kimlik belgeleri ile PTT Şubelerinden veya PTT Kartı ile PTT matiklerden alabileceklerdir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.