Denizli’de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı

ASAYİŞ 24.02.2020 - 17:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı

Denizli Emniyet birimleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde haklarında yakalama kararı bulunan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 3 firari kıskıvrak yakalandı. Yakalanan 3 şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.   Denizli polisi tarafından, haftalık çalışmalar neticesinde, resmi evrakta sahtecilik suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1, tefecilik suçundan hakkında 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 ve parada sahtecilik suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası iler aran 1 kişi ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.   Yakalanan 3 firari şahıs çıkarıldıkları adliyede mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Emniyet birimleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde haklarında yakalama kararı bulunan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 3 firari kıskıvrak yakalandı. Yakalanan 3 şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Denizli polisi tarafından, haftalık çalışmalar neticesinde, resmi evrakta sahtecilik suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1, tefecilik suçundan hakkında 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 ve parada sahtecilik suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası iler aran 1 kişi ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

 

Yakalanan 3 firari şahıs çıkarıldıkları adliyede mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.