Denizli'de Sahtecilere Ve Tefecilere Darbe

ASAYİŞ 24.02.2020 - 18:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Sahtecilere Ve Tefecilere Darbe

Denizli’de yakalama emri bulunan ve aranan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarda resmi belgede tefecilikten ve parada sahtecilikten 3 kişi tutuklandı.   Denizli’de 17-23 Şubat tarihleri arısında yakalama emri bulunan ve aranan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarda Resmi Belgede Sahtecilik suçundan hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (1) şüpheli şahıs görevli eki tarafından yakalanarak tutuklandı.   Ayrıca, tefecilik suçundan hakkında 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (1) şüpheli şahıs ve parada sahtecilik suçundan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (1) şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.

Denizli’de yakalama emri bulunan ve aranan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarda resmi belgede tefecilikten ve parada sahtecilikten 3 kişi tutuklandı.

 

Denizli’de 17-23 Şubat tarihleri arısında yakalama emri bulunan ve aranan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarda Resmi Belgede Sahtecilik suçundan hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (1) şüpheli şahıs görevli eki tarafından yakalanarak tutuklandı.

 

Ayrıca, tefecilik suçundan hakkında 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (1) şüpheli şahıs ve parada sahtecilik suçundan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (1) şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.