Bu İlçeden Çıkış Bu Kadar Zor

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2020 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bu İlçeden Çıkış Bu Kadar Zor

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana konulan ‘şehir çıkışı’ tabelası görenleri gülümsetmesinin yanında ‘bu ilçede çıkış çok mu zor bulunuyor’ sorusunu gündeme getirdi.   Buldan Tekstil Caddesi 14 Mayıs Kavşağında bulunan ve görenleri önce gülümsetip sonra düşündüren tabelaları görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Kavşakta direği biri ışıklı olmak üzere 3 adet ‘şehir çıkışı’ tabelasını görenler kendilerini gülümsemekten alıkoyamıyor. Direğe aynı ibarelerin yazıldığı 3 tabelanın nende konulduğu belirsizliğini korurken, ilçeye ilk defa gelip tabelaları görenler duruma bir anlam veremiyor.

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana konulan ‘şehir çıkışı’ tabelası görenleri gülümsetmesinin yanında ‘bu ilçede çıkış çok mu zor bulunuyor’ sorusunu gündeme getirdi.

 

Buldan Tekstil Caddesi 14 Mayıs Kavşağında bulunan ve görenleri önce gülümsetip sonra düşündüren tabelaları görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Kavşakta direği biri ışıklı olmak üzere 3 adet ‘şehir çıkışı’ tabelasını görenler kendilerini gülümsemekten alıkoyamıyor. Direğe aynı ibarelerin yazıldığı 3 tabelanın nende konulduğu belirsizliğini korurken, ilçeye ilk defa gelip tabelaları görenler duruma bir anlam veremiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.