Denizli'de önce rüzgar sonra sağanak yağış

DENİZLİ 02.03.2020 - 10:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de önce rüzgar sonra sağanak yağış

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 4 en yüksek 19 derece, hava az bulutlu, rüzgar kuzeyden 5 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de önümüzdeki günlerde önce rüzgar ardından sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de haftanın ilk iki gününde az bulutlu ve parçalı bulutlu olduğu gözlenirken, Çarşamba günü kent merkezinde rüzgar etkisini gösterecek, Rüzgar güneyden 12 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Perşembe ve Cuma günü ise kent merkezinde sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Kent merkezinde sağanak yağış şeklinde ilçelerinin çoğunda ise yağmur şeklinde olması bekleniyor.   Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 4 en yüksek 19 derece, hava az bulutlu, rüzgar kuzeyden 5 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de önümüzdeki günlerde önce rüzgar ardından sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de haftanın ilk iki gününde az bulutlu ve parçalı bulutlu olduğu gözlenirken, Çarşamba günü kent merkezinde rüzgar etkisini gösterecek, Rüzgar güneyden 12 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Perşembe ve Cuma günü ise kent merkezinde sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Kent merkezinde sağanak yağış şeklinde ilçelerinin çoğunda ise yağmur şeklinde olması bekleniyor.

 

Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.