Kayıp olarak aranıyordu cansız bedenine ulaşıldı

ASAYİŞ 02.03.2020 - 19:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kayıp olarak aranıyordu cansız bedenine ulaşıldı

Denizli’de 18 gündür haber alınamayan 75 yaşındaki atık kağıt  toplayan Muharrem Bakan’ın cansız bedenine ulaşıldı.   Denizli’de 14 Şubat’ta 75 yaşındaki kağıt toplayıcılığı yapan Muharrem Bakan, Sümer Mahallesi’ndeki bir kağıt firmasına topladığı kağıtları teslim ettikten sonra evine geri dönmedi.  Merkezefendi İlçesi Muratdede Mahallesi’nde ikamet eden yaşlı adam ailesinin tüm aramalarına rağmen ulaşılamadı. Ailesinin kayıp ihbarında bulunması üzerine ekipler harekete geçti. Yaşlı adamın arama çalışmalarına devam eden polis, bir taraftan vatandaşlara SMS yolu ile mesaj göndererek yaşlı adamın bulunması için çalıştı.   18 gündür haber alınamayan Muharrem Bakan’nın cansız bedeni Eskihisar Mahallesinde arama yapan Bakan ailesinden bir kişi, Ellez Deresi'nde hareketsiz yatan birini görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, şahsın Muharrem Bakan olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemelerin ardından cenaze, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Denizli’de 18 gündür haber alınamayan 75 yaşındaki atık kağıt  toplayan Muharrem Bakan’ın cansız bedenine ulaşıldı.

 

Denizli’de 14 Şubat’ta 75 yaşındaki kağıt toplayıcılığı yapan Muharrem Bakan, Sümer Mahallesi’ndeki bir kağıt firmasına topladığı kağıtları teslim ettikten sonra evine geri dönmedi.  Merkezefendi İlçesi Muratdede Mahallesi’nde ikamet eden yaşlı adam ailesinin tüm aramalarına rağmen ulaşılamadı. Ailesinin kayıp ihbarında bulunması üzerine ekipler harekete geçti. Yaşlı adamın arama çalışmalarına devam eden polis, bir taraftan vatandaşlara SMS yolu ile mesaj göndererek yaşlı adamın bulunması için çalıştı.

 

18 gündür haber alınamayan Muharrem Bakan’nın cansız bedeni Eskihisar Mahallesinde arama yapan Bakan ailesinden bir kişi, Ellez Deresi'nde hareketsiz yatan birini görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, şahsın Muharrem Bakan olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemelerin ardından cenaze, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.