Bahar Kalkanı Harekatında görevli askerden top mermili selam

DENİZLİ 04.03.2020 - 08:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bahar Kalkanı Harekatında görevli askerden top mermili selam

Suriye’nin idlib kentine giden  Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir neferi olan Denizlili Mehmetçik’ten Beyağaç ilçesine top mermisi üzerine “ #Bahar Kalkanı, İdlib’den Beyağaç ilçesine selamlar..” yazılı mesaj gönderdi.   İdlib’de 27 Şubat Perşembe akşamı rejim unsurlarının hain hava saldırısı sonrası 33 askerimiz şehit olmuştu. Tüm Türkiye’yi yasa boğan bu saldırı sonrası TSK rejim unsurlarına misli ile cevap vererek şehitlerin kanını yerde bırakmadı. Yapılan saldırıda 329 rejim askeri etkisiz hale getirildi.   Hain saldırı sonrası Bahar Kalkanı Operasyonu başlatan TSK, rejim hedeflerini bir bir imha ederken, Denizli’nin Bayağaç İlçesi’nden olan bir Mehmetçik, top mermisi üzerine, “#Bahar kalkanı, İdlib’den Beyağaç ilçesine selamlar…” yazılı mesaj gönderdi.     Gönderilen fotoğrafı Beyağaç Belediyesi ve Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay sosyal medya hesabında paylaştı. Mustafa Akçay, aslan Mehmetçiğin selamına, “Aleykümselam Kahraman Mehmetçik ! Selamların En Büyüğü Bizden Sana. Allah Yar ve Yardımcınız Olsun.” olarak karşılık verdi.  

Suriye’nin idlib kentine giden  Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir neferi olan Denizlili Mehmetçik’ten Beyağaç ilçesine top mermisi üzerine “ #Bahar Kalkanı, İdlib’den Beyağaç ilçesine selamlar..” yazılı mesaj gönderdi.

 

İdlib’de 27 Şubat Perşembe akşamı rejim unsurlarının hain hava saldırısı sonrası 33 askerimiz şehit olmuştu. Tüm Türkiye’yi yasa boğan bu saldırı sonrası TSK rejim unsurlarına misli ile cevap vererek şehitlerin kanını yerde bırakmadı. Yapılan saldırıda 329 rejim askeri etkisiz hale getirildi.

 

Hain saldırı sonrası Bahar Kalkanı Operasyonu başlatan TSK, rejim hedeflerini bir bir imha ederken, Denizli’nin Bayağaç İlçesi’nden olan bir Mehmetçik, top mermisi üzerine, “#Bahar kalkanı, İdlib’den Beyağaç ilçesine selamlar…” yazılı mesaj gönderdi.

 

 

Gönderilen fotoğrafı Beyağaç Belediyesi ve Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay sosyal medya hesabında paylaştı. Mustafa Akçay, aslan Mehmetçiğin selamına, “Aleykümselam Kahraman Mehmetçik ! Selamların En Büyüğü Bizden Sana. Allah Yar ve Yardımcınız Olsun.” olarak karşılık verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.