Şehit Armağan Akman Denizli’ye getirildi

DENİZLİ 05.03.2020 - 07:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şehit Armağan Akman Denizli’ye getirildi

İdlib’de yürütülen ‘Bahar Kalkanı Harekatı’nda  rejim güçlerinin saldırısı sonucu yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 23 yaşındaki Denizlili Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi Denizli’ye getirildi.   Suriye’de önceki günlerde başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’nda rejim güçlerinin saldırısı sonrası Uzman Onbaşı Armağan Akman (23) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Akman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı şehit düştü. Akman’ın şehit haberi Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi’ndeki baba evine asker ve sivillerden oluşan bir heyet tarafından verildi. Acılı haberi alan baba Suat ve anne Gülseren Akman büyük bir acıya büründü. Şehit Akman’ın bekar olduğu ve bir kız kardeşinin olduğu öğrenildi.   Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın naaşı dün akşam saat 20.30’da Çardak Havaalanına getirildi. Şehidin karşılama törenine ailesi, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Tuğgeneral Çetin Köklü, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Bozkur Belediye Başkanı Birsen Çelik, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.   Dualarla karşılanan Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi bugün saat 12.00’da baba ocağına getirilerek helallik alınacak. Ardından cenaze merasimi için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Cami’ne götürülecek. Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman ebediyete uğurlanacak.  

İdlib’de yürütülen ‘Bahar Kalkanı Harekatı’nda  rejim güçlerinin saldırısı sonucu yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 23 yaşındaki Denizlili Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi Denizli’ye getirildi.

 

Suriye’de önceki günlerde başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’nda rejim güçlerinin saldırısı sonrası Uzman Onbaşı Armağan Akman (23) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Akman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı şehit düştü. Akman’ın şehit haberi Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi’ndeki baba evine asker ve sivillerden oluşan bir heyet tarafından verildi. Acılı haberi alan baba Suat ve anne Gülseren Akman büyük bir acıya büründü. Şehit Akman’ın bekar olduğu ve bir kız kardeşinin olduğu öğrenildi.

 

Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın naaşı dün akşam saat 20.30’da Çardak Havaalanına getirildi. Şehidin karşılama törenine ailesi, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Tuğgeneral Çetin Köklü, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Bozkur Belediye Başkanı Birsen Çelik, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

 

Dualarla karşılanan Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi bugün saat 12.00’da baba ocağına getirilerek helallik alınacak. Ardından cenaze merasimi için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Cami’ne götürülecek. Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman ebediyete uğurlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.