İş yerinden çanta hırsızlığı güvenlik kamerasında

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 09:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İş yerinden çanta hırsızlığı güvenlik kamerasında

Denizli’de bir işletmeye gelen kimliği belirsiz şahıs çalışana ait çantayı alarak kayıplara karıştı. Şahsın hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, olay Merkezefendi ilçesi Hacı Eyüplü Mahallesi'nde bulunan ve otel terliği üreten bir işletmede meydana geldi. İşletmenin idari birimine gelen kimliği belirsiz şahıs, önce koridorda gezinip ardından odaya girdi. Rahat hareketler sergileyen şahıs elinde bulunan montu önce sandalyeye bıraktı ardından etrafı kolaçan etti. Masanın arkasına geçen şahıs daha sonra çalışanlardan birine ait olan çantayı montunun içine saklayarak odadan çıktı. Kimliği belirlenemeyen şahıs ardından kayıplara karışırken, işletme çalışanlarının haber vermesi ile olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarının görüntülerini alarak şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.    

Denizli’de bir işletmeye gelen kimliği belirsiz şahıs çalışana ait çantayı alarak kayıplara karıştı. Şahsın hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.


Edinilen bilgiye göre, olay Merkezefendi ilçesi Hacı Eyüplü Mahallesi'nde bulunan ve otel terliği üreten bir işletmede meydana geldi. İşletmenin idari birimine gelen kimliği belirsiz şahıs, önce koridorda gezinip ardından odaya girdi. Rahat hareketler sergileyen şahıs elinde bulunan montu önce sandalyeye bıraktı ardından etrafı kolaçan etti. Masanın arkasına geçen şahıs daha sonra çalışanlardan birine ait olan çantayı montunun içine saklayarak odadan çıktı. Kimliği belirlenemeyen şahıs ardından kayıplara karışırken, işletme çalışanlarının haber vermesi ile olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarının görüntülerini alarak şahsın yakalanması için çalışma başlattı.


Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.