Yaşlı yayaya otomobil çarptı

ASAYİŞ 05.03.2020 - 13:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yaşlı yayaya otomobil çarptı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptı. Yaya ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.   Edinilen bilgiye göre kaza, Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi, Cafer Sadık Abalıoğlu Bulvarı’nda meydana geldi. 70 yaşlarında olduğu tahmin edilen ismi öğrenilemeyen yaşlı adam karşıdan karşıya geçmek isterken otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı yaya ağır şekilde yaralandı. Yayaya çarpan otomobil seyir halindeki bir başka araca da çarptı.   İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan yaşlı adama müdahale eden sağlık ekipleri daha sonra Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı.   Yaralı yayanın son durumu hakkında henüz bir bilgi edinilemedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptı. Yaya ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

Edinilen bilgiye göre kaza, Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi, Cafer Sadık Abalıoğlu Bulvarı’nda meydana geldi. 70 yaşlarında olduğu tahmin edilen ismi öğrenilemeyen yaşlı adam karşıdan karşıya geçmek isterken otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı yaya ağır şekilde yaralandı. Yayaya çarpan otomobil seyir halindeki bir başka araca da çarptı.

 

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan yaşlı adama müdahale eden sağlık ekipleri daha sonra Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Yaralı yayanın son durumu hakkında henüz bir bilgi edinilemedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.