Beşir Derneğinden Şehitler İçin Lokma Hayrı

DENİZLİ 06.03.2020 - 16:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Beşir Derneğinden Şehitler İçin Lokma Hayrı

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği, başta İdlib olmak üzere bütün şehitler için lokma ikramında bulundu.   Denizli Çınar Yeni Camii'nde gerçekleştirilen organizasyona Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Denizli halkı yoğun katılım gösterdi.      Böyle anlamlı organizasyonlarla Beşir Derneği olarak halkın hayrına vesile olmaya devam edeceklerini açıkladı. Beşir Derneği Denizli Temsilciliği Lokma Hayrı ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Düzenlediğimiz bu organizasyonda güzel bir hayra vesile olan tüm bağışçılarımıza ve organizasyonda emeği geçen gönüllülerimize teşekkür ediyorum"    

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği, başta İdlib olmak üzere bütün şehitler için lokma ikramında bulundu.

 

Denizli Çınar Yeni Camii'nde gerçekleştirilen organizasyona Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Denizli halkı yoğun katılım gösterdi.

 

 

 Böyle anlamlı organizasyonlarla Beşir Derneği olarak halkın hayrına vesile olmaya devam edeceklerini açıkladı. Beşir Derneği Denizli Temsilciliği Lokma Hayrı ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Düzenlediğimiz bu organizasyonda güzel bir hayra vesile olan tüm bağışçılarımıza ve organizasyonda emeği geçen gönüllülerimize teşekkür ediyorum"

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.