Çameli Sempozyumu Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleşti

DENİZLİ 06.03.2020 - 18:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Sempozyumu Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleşti

Çameli’nin Geleceğine ışık tutacak Çameli Sempozyumu Yürütme Kurulu toplantısına Pamukkale Laodikeia’da yapıldı.   Sempozyum Prof. Dr. Paü Fen Eedebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Celal Şimşek ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Prof. Dr. Halim Ceylan Prof. Dr. Muzaffer Adak (,Dr. Öğrt. Ü. Özgü Hafızoğlu Öğrt. Gör. Recep Çakır ve Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan katıldı.   Toplantıda Çameli Sempozyumu Çameli İlçesi’nin sahip olduğu potansiyeli, birikimi gün yüzüne çıkartması için yürütme kurulu toplantısında Sempozyumun tarihleri güncellenmesi, Saha Çalışmaları hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.   Başkan Arslan İnşallah bu yapılacak akademik araştırmaların neticesinde Sempozyumda Çameli’mizin gelecekle ilgili planları derlenip toparlanıp kitap haline de getirilecek. Ve ilçemizin bizlerin dahi belki bilmediği özelliklerini keşfedeceğiz. Şimdiden Katkı ve katılım sağlayacak herkese teşekkür ediyorum.  

Çameli’nin Geleceğine ışık tutacak Çameli Sempozyumu Yürütme Kurulu toplantısına Pamukkale Laodikeia’da yapıldı.

 

Sempozyum Prof. Dr. Paü Fen Eedebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Celal Şimşek ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Prof. Dr. Halim Ceylan Prof. Dr. Muzaffer Adak (,Dr. Öğrt. Ü. Özgü Hafızoğlu Öğrt. Gör. Recep Çakır ve Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan katıldı.

 

Toplantıda Çameli Sempozyumu Çameli İlçesi’nin sahip olduğu potansiyeli, birikimi gün yüzüne çıkartması için yürütme kurulu toplantısında Sempozyumun tarihleri güncellenmesi, Saha Çalışmaları hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

 


Başkan Arslan İnşallah bu yapılacak akademik araştırmaların neticesinde Sempozyumda Çameli’mizin gelecekle ilgili planları derlenip toparlanıp kitap haline de getirilecek. Ve ilçemizin bizlerin dahi belki bilmediği özelliklerini keşfedeceğiz. Şimdiden Katkı ve katılım sağlayacak herkese teşekkür ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.