Denizli'de kan donduran olay!

ASAYİŞ 07.03.2020 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kan donduran olay!

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kan donduran olay yaşandı. İddialara göre girdiği bunalım sonucu eşini bıçaklayarak öldüren adam daha sonra intihar etti.   Edinilen bilgiye göre, olay, Merkezefendi İlçesi Sevindik Mahallesi’nde 2305 sokakta 3 katlı binanın 1. katında meydana geldi. Ş.A. isimli adam, iddialara göre girdiği bunalım sonucu karısı ile tartıştı. Tartışma sonucu karısını bıçakla çeşitli yerlerinden bıçaklayan  adam karısının ölümüne neden oldu. Karısını öldürdükten sonra kendini asarak intihar eden adam hayatına son verdi.   İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde çevre güvenliği alan ekipler binaya kimsenin yaklaşmasına izin vermezken, sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu adamın ve karısının öldüğü tespit edildi.   Olayla ilgili inceleme ekipleri araştırmalarını sürdürürken, olayı duyan yakınları sinir krizi geçirdiği, bazılarının hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı.   Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.   Detaylar gelecek...

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kan donduran olay yaşandı. İddialara göre girdiği bunalım sonucu eşini bıçaklayarak öldüren adam daha sonra intihar etti.

 

Edinilen bilgiye göre, olay, Merkezefendi İlçesi Sevindik Mahallesi’nde 2305 sokakta 3 katlı binanın 1. katında meydana geldi. Ş.A. isimli adam, iddialara göre girdiği bunalım sonucu karısı ile tartıştı. Tartışma sonucu karısını bıçakla çeşitli yerlerinden bıçaklayan  adam karısının ölümüne neden oldu. Karısını öldürdükten sonra kendini asarak intihar eden adam hayatına son verdi.

 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde çevre güvenliği alan ekipler binaya kimsenin yaklaşmasına izin vermezken, sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu adamın ve karısının öldüğü tespit edildi.

 

Olayla ilgili inceleme ekipleri araştırmalarını sürdürürken, olayı duyan yakınları sinir krizi geçirdiği, bazılarının hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı.

 

Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

 

Detaylar gelecek...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.