Denizli'de Tartıştığı Dayısını Pompalı Tüfekle Ağır Yaraladı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2020 - 23:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Tartıştığı Dayısını Pompalı Tüfekle Ağır Yaraladı

Denizli’de bir kişi, tartıştığı dayısını pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı.    Edinilen bilgiye göre, Çivril ilçesi Kıralan Mahalesi'nde Osman K. ile yeğeni Ahmet A. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet A., yanında bulunan tüfekle dayısı Osman K.’nın üzerine ateş açmaya başladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı saçmalarla yaralanan ve kanlar için de kalan dayı Osman K., olay yerine gelen ambulans ile önce Çivril Devlet Hastanesine ardından Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Osman K.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.    Dayısını tüfekle vuran Ahmet A., ise olayın ardından kayıplara karıştı. Jandarma tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Denizli’de bir kişi, tartıştığı dayısını pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. 

 

Edinilen bilgiye göre, Çivril ilçesi Kıralan Mahalesi'nde Osman K. ile yeğeni Ahmet A. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet A., yanında bulunan tüfekle dayısı Osman K.’nın üzerine ateş açmaya başladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı saçmalarla yaralanan ve kanlar için de kalan dayı Osman K., olay yerine gelen ambulans ile önce Çivril Devlet Hastanesine ardından Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Osman K.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. 

 

Dayısını tüfekle vuran Ahmet A., ise olayın ardından kayıplara karıştı. Jandarma tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.