Şahin TiN'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

GÜNDEM 08.03.2020 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şahin TiN'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile mesaj yayınladı.   Şahin Tin yayınladığı mesajında; “Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın, mensupları olarak aile hayatından iş dünyasına, eğitimden sağlığa ve diğer tüm alanlarda kadınların statüsünü hak ve adalet eksenli bir anlayışla yükseltmeyi medeniyetimizin bize yüklediği bir ödev addettik.   2023 hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerlerken, başımızın tacı kadınlarımızı her alanda daha güzel bir geleceğe taşımak için çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Tarihimizin, sosyal hayatımızın, değerlerimizin ve geleneğimizin temel dinamiği şüphesiz kadınlarımızdır.   Yaşadıkları şiddet, baskı, adaletsizlik, ayrımcılık gibi sorunlar karşısında kadınların yanında yer almayı bir insanlık görevi olarak görüyoruz. Başarılarıyla adından söz ettiren, tehditler karşısında dimdik duran, cesur kadınlarımız geleceğe yürüyüşümüzün en önemli güvencesidir.   Ülkemizin bekası ve istikbalimiz için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyor; şehit annelerimizi ve eşlerini kalbi muhabbetle selamlıyorum. Emekleri ve fedakarlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren, umudumuzu yeşerten kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederim.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile mesaj yayınladı.

 

Şahin Tin yayınladığı mesajında; “Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın, mensupları olarak aile hayatından iş dünyasına, eğitimden sağlığa ve diğer tüm alanlarda kadınların statüsünü hak ve adalet eksenli bir anlayışla yükseltmeyi medeniyetimizin bize yüklediği bir ödev addettik.

 

2023 hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerlerken, başımızın tacı kadınlarımızı her alanda daha güzel bir geleceğe taşımak için çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Tarihimizin, sosyal hayatımızın, değerlerimizin ve geleneğimizin temel dinamiği şüphesiz kadınlarımızdır.

 

Yaşadıkları şiddet, baskı, adaletsizlik, ayrımcılık gibi sorunlar karşısında kadınların yanında yer almayı bir insanlık görevi olarak görüyoruz. Başarılarıyla adından söz ettiren, tehditler karşısında dimdik duran, cesur kadınlarımız geleceğe yürüyüşümüzün en önemli güvencesidir.

 

Ülkemizin bekası ve istikbalimiz için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyor; şehit annelerimizi ve eşlerini kalbi muhabbetle selamlıyorum. Emekleri ve fedakarlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren, umudumuzu yeşerten kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.