Pamukkale'de kaza: 2 kişi öldü

ASAYİŞ 09.03.2020 - 10:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale'de kaza: 2 kişi öldü

Denizli Pamukkale İlçesi’nden meydana gelen trafik kazasında şarampole uçan otomobilde 2 kişi hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, bu sabah 07.30 sıralarında Pamukkale İlçesi, Pamukkale Mahallesi ile Akköy kavşağında meydana gelen kazada sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı kontrolü kaybeden Yunus Yağmurlu 16 AUD 84 plakalı otomobil yoldan çıkarak şarampole uçtu. Meydana gelen kazada zeytinlik alana savrulan otomobilde bulunan sürücü Yunus Yağmur ve otomobilde bulunan Enver Canbaş hayatını kaybetti.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu araçta bulunan 2 kişinin öldüğü tespit edildi. Kazada hayatlarını kaybeden Yağmurlu ve Canbaş otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastane morguna kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Pamukkale İlçesi’nden meydana gelen trafik kazasında şarampole uçan otomobilde 2 kişi hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, bu sabah 07.30 sıralarında Pamukkale İlçesi, Pamukkale Mahallesi ile Akköy kavşağında meydana gelen kazada sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı kontrolü kaybeden Yunus Yağmurlu 16 AUD 84 plakalı otomobil yoldan çıkarak şarampole uçtu. Meydana gelen kazada zeytinlik alana savrulan otomobilde bulunan sürücü Yunus Yağmur ve otomobilde bulunan Enver Canbaş hayatını kaybetti.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu araçta bulunan 2 kişinin öldüğü tespit edildi. Kazada hayatlarını kaybeden Yağmurlu ve Canbaş otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastane morguna kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.