Takla atan araçtan anne ve çocuğu kazayı ucuz atlattı

ASAYİŞ 10.03.2020 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Takla atan araçtan anne ve çocuğu kazayı ucuz atlattı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında takla atan araçta bulunan anne ve çocuğu kazayı ucuz atlattı. Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Kuyucak Mahallesinden Acıpayam yönüne ilerleyen Sevda Ö. idaresindeki 20 KA 873 plaklı araç Yassıhüyük yakınlarında kontrolden çıkarak takla attı. Kazada araç içinde bulunan sürücü Sevda Ö. ile yanındaki çocuğu L.Ö. emniyet kemeri takılı olduğu için kazayı yara almadan kurtuldu. Kazayı gören çevredekiler ile diğer araç sürücüleri hemen yardıma koştular ve araç içindeki sürücü ve çocuğunu çıkararak kurtardı.   Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında takla atan araçta bulunan anne ve çocuğu kazayı ucuz atlattı.


Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Kuyucak Mahallesinden Acıpayam yönüne ilerleyen Sevda Ö. idaresindeki 20 KA 873 plaklı araç Yassıhüyük yakınlarında kontrolden çıkarak takla attı. Kazada araç içinde bulunan sürücü Sevda Ö. ile yanındaki çocuğu L.Ö. emniyet kemeri takılı olduğu için kazayı yara almadan kurtuldu.

Kazayı gören çevredekiler ile diğer araç sürücüleri hemen yardıma koştular ve araç içindeki sürücü ve çocuğunu çıkararak kurtardı.

 


Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.