Bakan Selçuk'dan okulların tatil edilip edilmemesi ile ilgili açıklama

GÜNDEM 11.03.2020 - 07:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakan Selçuk'dan okulların tatil edilip edilmemesi ile ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan koronavirüs nedeniyle okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili açıklama yaptı.   Milli eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili açıklama yaptı. Sağlık Bakanlığı ile koronavirüs ile ilgili değerlendirmelerin devam ettiğini belirten Selçuk, "Okulların tatil takvimiyle ilgili resmî kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyorum" dedi.   Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili açıklama yaptı. Sağlık Bakanlığı ile koronavirüs ile ilgili değerlendirmelerin devam ettiğini belirten Selçuk'un sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:   Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullarımızdaki eğitim sürecinin planlanması hususunda Sağlık Bakanlığı ile değerlendirmelerimiz devam etmektedir. Okulların tatil takvimiyle ilgili resmi kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyorum.    

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan koronavirüs nedeniyle okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili açıklama yaptı.

 

Milli eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili açıklama yaptı. Sağlık Bakanlığı ile koronavirüs ile ilgili değerlendirmelerin devam ettiğini belirten Selçuk, "Okulların tatil takvimiyle ilgili resmî kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyorum" dedi.

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili açıklama yaptı. Sağlık Bakanlığı ile koronavirüs ile ilgili değerlendirmelerin devam ettiğini belirten Selçuk'un sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullarımızdaki eğitim sürecinin planlanması hususunda Sağlık Bakanlığı ile değerlendirmelerimiz devam etmektedir. Okulların tatil takvimiyle ilgili resmi kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyorum.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.