Başkan Zolan’a Ve Meclis Üyelerine Honaz Kitabı

DENİZLİ 13.03.2020 - 19:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Zolan’a Ve Meclis Üyelerine Honaz Kitabı

Honaz Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Honaz 2020’ kitabını, Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyelerine takdim etti. Honaz Belediyesi tarafından ilçenin tarihinin, kültürünün, mahallelerinin, güzelliklerinin tanıtıldığı kitabın dağıtım çalışmaları devam ediyor. ‘Honaz 2020’ adı verilen kitabı Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı’nda tanıttı. Kitabı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere tüm meclis üyelerine hediye eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçenin tanıtımı için her alanda çalıştıklarını kaydetti.   Kepenek, ‘’ Honaz’ımızın tarihini, kültürünü, tarımını ve diğer tüm özelliklerinin tanıttığımız bu kitap 3 aylık bir emeğin ürünü. İlçemizi her haliyle tanıttığımız bu kitabı ilçedeki tüm esnaflara, okullara, kamu kuruluşlarına, odalara dağıtıyoruz. Bu meclisin bir paydaşı olarak sizlere bu kitabı vermekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum’’dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kitap için teşekkür ederek emeği geçenleri tebrik etti. Meclis üyeleri de kitap hediyesinden dolayı Başkan Kepenek’e teşekkür ettiler.  

Honaz Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Honaz 2020’ kitabını, Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyelerine takdim etti.


Honaz Belediyesi tarafından ilçenin tarihinin, kültürünün, mahallelerinin, güzelliklerinin tanıtıldığı kitabın dağıtım çalışmaları devam ediyor. ‘Honaz 2020’ adı verilen kitabı Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı’nda tanıttı. Kitabı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere tüm meclis üyelerine hediye eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçenin tanıtımı için her alanda çalıştıklarını kaydetti.

 

Kepenek, ‘’ Honaz’ımızın tarihini, kültürünü, tarımını ve diğer tüm özelliklerinin tanıttığımız bu kitap 3 aylık bir emeğin ürünü. İlçemizi her haliyle tanıttığımız bu kitabı ilçedeki tüm esnaflara, okullara, kamu kuruluşlarına, odalara dağıtıyoruz. Bu meclisin bir paydaşı olarak sizlere bu kitabı vermekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum’’dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kitap için teşekkür ederek emeği geçenleri tebrik etti. Meclis üyeleri de kitap hediyesinden dolayı Başkan Kepenek’e teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.