Denizli'de kuruyemiş fabrikası alevlere teslim oldu

ASAYİŞ 21.03.2020 - 10:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kuruyemiş fabrikası alevlere teslim oldu

Denizli'nin Kale ilçesinde kuru yemiş fabrikasında çıkan büyük yangın itfaiye ekiplerinin uzun çalışmaları sonucu söndürüldü. Yangında kuruyemiş fabrikasında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.   Kale İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Denizli-Muğla kara yolu üzerindeki Göngören Kuruyemiş fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebeple çatı kısmında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Tavas, Nikfer, Beyağaç, Kale, Karahisar ve Gölbaşı şubelerinin katıldığı söndürme çalışmalarında 8 araç ve 20 kişilik ekiple yangına müdahale edildi. Saat 05.30’da yapılan yangın ihbarına müdahale eden itfaiye ekipleri 4 saat süren çalışma sonrası yangını kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarının yapıldığı yangında fabrikada büyük maddi hasar meydana geldi.   Öte yandan, kuruyemiş fabrikasındaki yangın yerine Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ve fabrika sahibi Belediye Meclisi üyesi Kezban Güngören de geldi. Kuru yemiş, kuru meyve ve bakliyat üzerine üretim yapan fabrikadaki yangınının çıkış nedeni ve maddi hasar tespiti çalışmaları devam ediyor.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli'nin Kale ilçesinde kuru yemiş fabrikasında çıkan büyük yangın itfaiye ekiplerinin uzun çalışmaları sonucu söndürüldü. Yangında kuruyemiş fabrikasında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

Kale İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Denizli-Muğla kara yolu üzerindeki Göngören Kuruyemiş fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebeple çatı kısmında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Tavas, Nikfer, Beyağaç, Kale, Karahisar ve Gölbaşı şubelerinin katıldığı söndürme çalışmalarında 8 araç ve 20 kişilik ekiple yangına müdahale edildi. Saat 05.30’da yapılan yangın ihbarına müdahale eden itfaiye ekipleri 4 saat süren çalışma sonrası yangını kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarının yapıldığı yangında fabrikada büyük maddi hasar meydana geldi.

 

Öte yandan, kuruyemiş fabrikasındaki yangın yerine Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ve fabrika sahibi Belediye Meclisi üyesi Kezban Güngören de geldi. Kuru yemiş, kuru meyve ve bakliyat üzerine üretim yapan fabrikadaki yangınının çıkış nedeni ve maddi hasar tespiti çalışmaları devam ediyor.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.