Pazar Esnafından koronavirüs mesajı

GÜNDEM 29.03.2020 - 14:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pazar Esnafından koronavirüs mesajı

ÖZEL HABER: MELİK EVREN Denizli'nin sevilen semt pazar esnafı, corona virüsü nedeniyle ülkenin zor günler geçirdiği şu günlerde örnek bir davranışta bulundu. Üçler Semt Pazarı'nda eline mikrofonu alarak müşterilerine ve diğer esnaflara seslenerek sosyal mesafenin korunması için anlayışla karşılanmasını talep etti.   Denizli Semt Pazarları'nda sert, sulu ve organik elma satarak ülkenin ilk ve tek "Çatır Çutur" ismiyle elma patentini alarak şehirde tanınan Eraydın Çiftçi, müşterilerini ve esnafıa çok önemli uyarılar yaparak örnek davranışta bulundu. Semt pazarında sosyal mesafe alanı oluşturarak örnek davranan pazarın sevilen esnafı Çiftçi eline mikrofonu alarak, "Çok kıymetli değerli müşterilerimiz lütfen sosyal mesafelerimizi koruyalım. Lütfen birbirimize karşı anlayışlı olalım. Herşeyi devletten beklemeyelim abi. Biz hepimiz bir olursak, anlayışlı olursak bu zor günleri hep birlikte atlatacağız inşaAllah. Hepinize çok teşekkür ediyorum. 'Sosyal mesafeyi koruyalım' diyorum. Çok sağolun var olun" dedi.     Çiftçi'nin bu örnek davranışı hem müşterileri hem esnaf arkadaşları tarafından takdirle karşılandı.          

ÖZEL HABER: MELİK EVREN

Denizli'nin sevilen semt pazar esnafı, corona virüsü nedeniyle ülkenin zor günler geçirdiği şu günlerde örnek bir davranışta bulundu. Üçler Semt Pazarı'nda eline mikrofonu alarak müşterilerine ve diğer esnaflara seslenerek sosyal mesafenin korunması için anlayışla karşılanmasını talep etti.

 

Denizli Semt Pazarları'nda sert, sulu ve organik elma satarak ülkenin ilk ve tek "Çatır Çutur" ismiyle elma patentini alarak şehirde tanınan Eraydın Çiftçi, müşterilerini ve esnafıa çok önemli uyarılar yaparak örnek davranışta bulundu. Semt pazarında sosyal mesafe alanı oluşturarak örnek davranan pazarın sevilen esnafı Çiftçi eline mikrofonu alarak, "Çok kıymetli değerli müşterilerimiz lütfen sosyal mesafelerimizi koruyalım. Lütfen birbirimize karşı anlayışlı olalım. Herşeyi devletten beklemeyelim abi. Biz hepimiz bir olursak, anlayışlı olursak bu zor günleri hep birlikte atlatacağız inşaAllah. Hepinize çok teşekkür ediyorum. 'Sosyal mesafeyi koruyalım' diyorum. Çok sağolun var olun" dedi.

 

 

Çiftçi'nin bu örnek davranışı hem müşterileri hem esnaf arkadaşları tarafından takdirle karşılandı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.