Kayıp gençten 2 gündür haber alınamıyor

ASAYİŞ 02.04.2020 - 14:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kayıp gençten 2 gündür haber alınamıyor

Denizli’de iki gün önce gece saatlerinde evden ayrılan gençten haber alınamıyor. Kayıp oğlunun bulunması için polise başvuran baba sosyal medyadan vatandaşlardan yardım istedi.   Aslen Çameli İlçesi Ayvacık Mahallesi’nden olan 1998 doğumlu Lütfü Güner’den ailesi 2 gündür haber alamıyor. Denizli’de ikamet eden genç 31 Mart Salı günü gece 03.30’de evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesinin tüm aramalarına rağmen oğlundan haber alamayan baba Ümit Güner, polise başvurduktan sonra sosyal medyadan vatandaşlardan yardım istedi.   Baba Ümit Güner; Oğlum Lütfi Güner 2 gündür kayıp görenlerin insaniyet namına bildirmeleri rica olunur telefonum 0554 731 93 48 veya polise 155 e bildirmeleri rica ederim” ifadelerini kullandı.

Denizli’de iki gün önce gece saatlerinde evden ayrılan gençten haber alınamıyor. Kayıp oğlunun bulunması için polise başvuran baba sosyal medyadan vatandaşlardan yardım istedi.

 

Aslen Çameli İlçesi Ayvacık Mahallesi’nden olan 1998 doğumlu Lütfü Güner’den ailesi 2 gündür haber alamıyor. Denizli’de ikamet eden genç 31 Mart Salı günü gece 03.30’de evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesinin tüm aramalarına rağmen oğlundan haber alamayan baba Ümit Güner, polise başvurduktan sonra sosyal medyadan vatandaşlardan yardım istedi.

 

Baba Ümit Güner; Oğlum Lütfi Güner 2 gündür kayıp görenlerin insaniyet namına bildirmeleri rica olunur telefonum 0554 731 93 48 veya polise 155 e bildirmeleri rica ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.