Eriğin fiyatı dudak uçuklattı! Pazar tezgahında paketi 12 TL

DENİZLİ 10.04.2020 - 13:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Eriğin fiyatı dudak uçuklattı! Pazar tezgahında paketi 12 TL

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kurulan Cuma pazarında tezgahta yerini alan yeşil eriğin fiyatı dudak uçuklattı. Kilosu 110 liradan satılan eriğk, küçük paketler halinde hazırlanmış olarak 12 TL.’den satılıyor.   Baharın gelmesi ile yeşeren ağaçlar meyve vermeye başladı. Baharın ilk meyvelerinden olan erik hasat sonrası pazar tezgahlarında yerini aldı. Çameli’de bugün kurulan Cuma Pazarı’nda tezgahlarda yerini alan yeşil eriğin kilosu 110 liradan satışa sunuldu. Anne adaylarının özellikle rağbet ettiği ve yılın ilk eriğini yemek isteyen vatandaşlar fiyatları görünce şaşırdı. Yeşil eriğin kilo fiyatı yüksek olunca pazarcılarda tadımlık paketler halinde hazırladıkları erikleri 12 liradan satışa sunuyor. Bir pakette bulunan eriğin tanesi 1,5 liraya geldiğini belirten pazarcı eriğin fiyatının yüksek olmasına rağmen satışımız oluyor ifadelerini kullandı. Yarım kilo erik ise 60 liradan satılıyor.     Pazar tezgahlarında yılın ilk eriklerini gören vatandaşlar, paket halinde alırken, bazı vatandaşlar ise yarım veya bir kilo şeklinde aldığı belirtildi.      

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kurulan Cuma pazarında tezgahta yerini alan yeşil eriğin fiyatı dudak uçuklattı. Kilosu 110 liradan satılan eriğk, küçük paketler halinde hazırlanmış olarak 12 TL.’den satılıyor.

 

Baharın gelmesi ile yeşeren ağaçlar meyve vermeye başladı. Baharın ilk meyvelerinden olan erik hasat sonrası pazar tezgahlarında yerini aldı. Çameli’de bugün kurulan Cuma Pazarı’nda tezgahlarda yerini alan yeşil eriğin kilosu 110 liradan satışa sunuldu. Anne adaylarının özellikle rağbet ettiği ve yılın ilk eriğini yemek isteyen vatandaşlar fiyatları görünce şaşırdı. Yeşil eriğin kilo fiyatı yüksek olunca pazarcılarda tadımlık paketler halinde hazırladıkları erikleri 12 liradan satışa sunuyor. Bir pakette bulunan eriğin tanesi 1,5 liraya geldiğini belirten pazarcı eriğin fiyatının yüksek olmasına rağmen satışımız oluyor ifadelerini kullandı. Yarım kilo erik ise 60 liradan satılıyor.

 

 

Pazar tezgahlarında yılın ilk eriklerini gören vatandaşlar, paket halinde alırken, bazı vatandaşlar ise yarım veya bir kilo şeklinde aldığı belirtildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.