Çameli Belediye Başkanı Arslan'dan Huzur Veren Açıklama

GÜNDEM 11.04.2020 - 14:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediye Başkanı Arslan'dan Huzur Veren Açıklama

İçişleri Bakanlığı tarafından 12 Nisan Pazar günü, saat: 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra açıklamalarda bulunan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Hiç endişelenmeyin. Vatandaşlarımızın ekmek ihtiyacı ayağına gelecektir" açıklamasında bulundu.      ‪İçişleri Bakanlığı tarafından 12 Nisan Pazar günü, saat: 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini hatırlatan başkan Arslan, "‪Salgına karşı tedbir amaçlı alınan iki günlük sokağa çıkma yasağı sizleri endişelendirmesin. Sokağa Çıkma Yasağı boyunca Köyden Mahalleye dönüşen Mahallelerimizde Cumartesi ve Pazar günü kapsayacak şekilde Fırıncılar Mobil ekmek aracından günde bir defa Merkezde ise sabah ve akşam olmak üzere 2 defa fırın aracıyla servis yapılacaktır. Vatandaşlarımızın evlerinde kalmalarını ekmek ihtiyaçlarını fırın aracından temin etmeleri Ayrıca Mahalle Muhtarlarımıza yeterli Miktarda ekmek bırakılacak olup Fırıncıların Mobil Ekmek araçlarını kaçıran vatandaşlarımız Mahalle Muhtarları tarafından temin edebilecektir" dedi.   TEMEL İHTİYAÇLARINIZ AYAĞINIZA GELECEK   Başkan Arslan, "Salgına karşı tedbir amaçlı alınan iki günlük sokağa çıkma yasağı sizleri endişelendirmesin. ‬‪Çameli   Belediyesi olarak, bu süreçte de yanınızda olacak, temel ihtiyaçlarınızı karşılamak için çalışacağız.  0530 268 4861  nolu hattımızdan , Kaymakamlık 0258 571 5010  ve sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. ‬‪Siz evde kalın, bizler sizin yanınızdayız Alınan tüm tedbirler özlediğimiz her şeye daha erken kavuşmak için. Güzel günler yakın" dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 12 Nisan Pazar günü, saat: 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra açıklamalarda bulunan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Hiç endişelenmeyin. Vatandaşlarımızın ekmek ihtiyacı ayağına gelecektir" açıklamasında bulundu.   

 

‪İçişleri Bakanlığı tarafından 12 Nisan Pazar günü, saat: 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini hatırlatan başkan Arslan, "‪Salgına karşı tedbir amaçlı alınan iki günlük sokağa çıkma yasağı sizleri endişelendirmesin. Sokağa Çıkma Yasağı boyunca Köyden Mahalleye dönüşen Mahallelerimizde Cumartesi ve Pazar günü kapsayacak şekilde Fırıncılar Mobil ekmek aracından günde bir defa Merkezde ise sabah ve akşam olmak üzere 2 defa fırın aracıyla servis yapılacaktır. Vatandaşlarımızın evlerinde kalmalarını ekmek ihtiyaçlarını fırın aracından temin etmeleri Ayrıca Mahalle Muhtarlarımıza yeterli Miktarda ekmek bırakılacak olup Fırıncıların Mobil Ekmek araçlarını kaçıran vatandaşlarımız Mahalle Muhtarları tarafından temin edebilecektir" dedi.

 

TEMEL İHTİYAÇLARINIZ AYAĞINIZA GELECEK

 

Başkan Arslan, "Salgına karşı tedbir amaçlı alınan iki günlük sokağa çıkma yasağı sizleri endişelendirmesin. ‬‪Çameli   Belediyesi olarak, bu süreçte de yanınızda olacak, temel ihtiyaçlarınızı karşılamak için çalışacağız.  0530 268 4861  nolu hattımızdan , Kaymakamlık 0258 571 5010  ve sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. ‬‪Siz evde kalın, bizler sizin yanınızdayız Alınan tüm tedbirler özlediğimiz her şeye daha erken kavuşmak için. Güzel günler yakın" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.