Sokak Sokak Ekmek Dağıtımı Yapıldı

GÜNDEM 12.04.2020 - 01:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sokak Sokak Ekmek Dağıtımı Yapıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından 12 Nisan Pazar günü, saat: 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından ‪Çameli’deki tüm fırıncılar vatandaşların taleplerini karşılayabilmek için gece boyu üretime başladı.   ZABITA EŞLİĞİNDE EKMEK DAĞITIMI    Sabahın erken saatlerinde Çameli’de Tüm Mahallerde ekmek satışı başladı. Fırıncıların mobil satış aracı ve zabıta eşliğinde kontrollü bir şekilde vatandaşlara ekmek satışı yapıldı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Pazar günü saat 24.00'a kadar sürecek yasak boyunca ilçemizde fırıncılar mobil ekmek araçları ile mahalle mahalle dolaşarak ekmek satışlarını gerçekleştirecektir. Aynı zamanda Vefa Sosyal Destek Hattı ile tam koordinasyon halinde çalışarak 65 Yaş Üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın acil temel ihtiyaçlarının karşılanması hususunda sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. 0530 268 4861 numaralı destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Siz evde kalın, bizler sizin yanınızdayız" dedi.  

İçişleri Bakanlığı tarafından 12 Nisan Pazar günü, saat: 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından ‪Çameli’deki tüm fırıncılar vatandaşların taleplerini karşılayabilmek için gece boyu üretime başladı.

 

ZABITA EŞLİĞİNDE EKMEK DAĞITIMI 

 

Sabahın erken saatlerinde Çameli’de Tüm Mahallerde ekmek satışı başladı. Fırıncıların mobil satış aracı ve zabıta eşliğinde kontrollü bir şekilde vatandaşlara ekmek satışı yapıldı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Pazar günü saat 24.00'a kadar sürecek yasak boyunca ilçemizde fırıncılar mobil ekmek araçları ile mahalle mahalle dolaşarak ekmek satışlarını gerçekleştirecektir. Aynı zamanda Vefa Sosyal Destek Hattı ile tam koordinasyon halinde çalışarak 65 Yaş Üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın acil temel ihtiyaçlarının karşılanması hususunda sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. 0530 268 4861 numaralı destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Siz evde kalın, bizler sizin yanınızdayız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.