Çivril semalarında parlayan cisim görüldü

DENİZLİ 12.04.2020 - 11:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril semalarında parlayan cisim görüldü

Denizli’de daha önce geçtiğimiz günlerde Babadağ’da görülen cisim bu sefer Çivril İlçesi’nde göründü.   İddiaya göre Çivril İlçesi Saray mahallesinde yaşayan vatandaşlar akşam saatlerinde gökyüzünde hareket eden ışıklı ve parlayan bir cisim gördü. Cismin hareket ettiğini ve sürekli mahalle üzerinde dolaştığını iddia eden mahalle sakinleri durumu 112 ve Polis merkezine bildirdi.   Gökyüzünde görülen ışıklı ve hareketli gök cisminin İlçe merkezinden Karabedirler tarafına doğru uçtuğunu iddia edilirken resmi makamlar tarafından konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Cismi gördüğünü iddia eden vatandaşlar telefonları ile çektikleri görüntüler eşliğinde verdikleri bilgide cismin renkli ışıklar yaydığını özellikle İsmail Özcan İlkokulu üstünde ve ilçe merkezi arasında sürekli gidip geldiğini iddia ettiler.   Öte yandan,18 Mart’ta Ömer Sarıtaş isimli vatandaş Babadağ semalarında aynı görüntüyü gördüğünü ve fotoğrafladığını belirtmişti.  

Denizli’de daha önce geçtiğimiz günlerde Babadağ’da görülen cisim bu sefer Çivril İlçesi’nde göründü.

 

İddiaya göre Çivril İlçesi Saray mahallesinde yaşayan vatandaşlar akşam saatlerinde gökyüzünde hareket eden ışıklı ve parlayan bir cisim gördü. Cismin hareket ettiğini ve sürekli mahalle üzerinde dolaştığını iddia eden mahalle sakinleri durumu 112 ve Polis merkezine bildirdi.

 

Gökyüzünde görülen ışıklı ve hareketli gök cisminin İlçe merkezinden Karabedirler tarafına doğru uçtuğunu iddia edilirken resmi makamlar tarafından konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Cismi gördüğünü iddia eden vatandaşlar telefonları ile çektikleri görüntüler eşliğinde verdikleri bilgide cismin renkli ışıklar yaydığını özellikle İsmail Özcan İlkokulu üstünde ve ilçe merkezi arasında sürekli gidip geldiğini iddia ettiler.

 

Öte yandan,18 Mart’ta Ömer Sarıtaş isimli vatandaş Babadağ semalarında aynı görüntüyü gördüğünü ve fotoğrafladığını belirtmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.