Denizli'de SMS Servis Hizmeti

GÜNDEM 13.04.2020 - 10:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de SMS Servis Hizmeti

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde belediye vatandaşlara yapılan etkinlikleri, duyurularını ve anonsları duyamayan vatandaşlara hizmet amacıyla SMS hizmetini devreye soktu. Özellikle korona virüs ile ilgili yapılan hizletlerden faydalanmak isteyen tüm vatandaşlara aynı şekilde hizmet edilecek.   Çameli Belediyesi vatandaşlara yapılan etkinlikleri, duyurularını ve anonsları duyamayan vatandaşlara hizmet amacıyla SMS hizmetini devreye soktu. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Çameli Belediyesi Mobil SMS kaydı için 0530 268 4863 numaralı hattımızdan Mesaj ve arama yoluyla kayıt ettirmek istedikleri telefon numaralarını adı ve soyadını bağlı bulunduğu mahalleyi belirterek SMS servisimizden yararlanabilirler. 0530 268 4863 numaralı hatta SMS sistemine kayıt olmak istediklerini belirten mesaj atabilirler" dedi.  

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde belediye vatandaşlara yapılan etkinlikleri, duyurularını ve anonsları duyamayan vatandaşlara hizmet amacıyla SMS hizmetini devreye soktu. Özellikle korona virüs ile ilgili yapılan hizletlerden faydalanmak isteyen tüm vatandaşlara aynı şekilde hizmet edilecek.

 

Çameli Belediyesi vatandaşlara yapılan etkinlikleri, duyurularını ve anonsları duyamayan vatandaşlara hizmet amacıyla SMS hizmetini devreye soktu. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Çameli Belediyesi Mobil SMS kaydı için 0530 268 4863 numaralı hattımızdan Mesaj ve arama yoluyla kayıt ettirmek istedikleri telefon numaralarını adı ve soyadını bağlı bulunduğu mahalleyi belirterek SMS servisimizden yararlanabilirler. 0530 268 4863 numaralı hatta SMS sistemine kayıt olmak istediklerini belirten mesaj atabilirler" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.