AGD Yönetimleri Telekonferans İle Genel Başkanla Buluştular

GÜNDEM 13.04.2020 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AGD Yönetimleri Telekonferans İle Genel Başkanla Buluştular

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi başta olmak üzere AGD İl Yönetimleri video konferans yöntemi ile AGD Genel Başkanı Salih Turhan’la toplantı gerçekleştirdi.   Online olarak gerçekleşen toplantıda, AGD Genel Başkanı Salih Turhan Şube Başkanları ve yönetimlerine hitap etti. Turhan konuşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Küçücük bir virüsün dünyayı ne hale getirdiğini anlatarak, güç ve kudret sahibinin sadece Cenab-ı Allah olduğunu belirtti. Koronavirüse karşı bilimsel boyutların değerlendirildiği gibi manevi boyutlarının da değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Turhan, İnancımızın ortaya koyduğu hususlardan uzaklaşırsak toplumun dengesi bozulur. Bu yüzden inancımızın ortaya koyduğu ölçülere göre davranmak zorundayız. dedi     AGD olarak yapılan çalışmaların, geleceğin inşası olan gençlerin ahlaklı, imanlı, inançlı, şuurlu, bilgili ve donanımlı bir şekilde yetişmesi, yeryüzünde adaletin ve hakkın hakimiyeti için olduğunu ifade eden Turhan, teknolojinin nimetini meşru şekilde kullanarak gençliğimize ulaşmak için çalışmalarımızı yürüteceğiz.  Ortaokul, Lise, Üniversite Komisyonlarımız bu süreçte çalışmalarını online olarak yürüterek, çıkarmış olduğumuz yayınların takibini de yaparak, doğru kaynaktan, doğru bilgilerle beslenerek çalışmalarını yürütecektir. İfadelerini kullandı.  

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi başta olmak üzere AGD İl Yönetimleri video konferans yöntemi ile AGD Genel Başkanı Salih Turhan’la toplantı gerçekleştirdi.

 

Online olarak gerçekleşen toplantıda, AGD Genel Başkanı Salih Turhan Şube Başkanları ve yönetimlerine hitap etti. Turhan konuşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Küçücük bir virüsün dünyayı ne hale getirdiğini anlatarak, güç ve kudret sahibinin sadece Cenab-ı Allah olduğunu belirtti. Koronavirüse karşı bilimsel boyutların değerlendirildiği gibi manevi boyutlarının da değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Turhan, İnancımızın ortaya koyduğu hususlardan uzaklaşırsak toplumun dengesi bozulur. Bu yüzden inancımızın ortaya koyduğu ölçülere göre davranmak zorundayız. dedi

 

 

AGD olarak yapılan çalışmaların, geleceğin inşası olan gençlerin ahlaklı, imanlı, inançlı, şuurlu, bilgili ve donanımlı bir şekilde yetişmesi, yeryüzünde adaletin ve hakkın hakimiyeti için olduğunu ifade eden Turhan, teknolojinin nimetini meşru şekilde kullanarak gençliğimize ulaşmak için çalışmalarımızı yürüteceğiz.  Ortaokul, Lise, Üniversite Komisyonlarımız bu süreçte çalışmalarını online olarak yürüterek, çıkarmış olduğumuz yayınların takibini de yaparak, doğru kaynaktan, doğru bilgilerle beslenerek çalışmalarını yürütecektir. İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.