Corona Virüsü Nedeniyle Hastaneler Bomboş

GÜNDEM 14.04.2020 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Corona Virüsü Nedeniyle Hastaneler Bomboş

Corona Virüsü çıkmadan önce kuyruk ve sıra nedeniyle doktor ve görevliler arasında tartışmaların çıktığı hastaneler şuanda bomboş.   Corona Virüs çıktığından bugüne kadar hastaneler bomboş. İnsanlar daha önce sıra almak için sabah ezanıyla birlikte hastaneye akın ederek kuyruk sırası almaya gittiği Denizli Devlet Hastanesi bom boş. Bütün branşlarda tüm doktor ve personelin görevi başında olmasına rağmen tek tük hastanın bulunduğu hastanenin eski doluluk görüntüsünden eser yok. Corona Virüsü kabusu yaşayan insanlar en fazla göğüs hastalıkları bölümüne baş vuruyor.        

Corona Virüsü çıkmadan önce kuyruk ve sıra nedeniyle doktor ve görevliler arasında tartışmaların çıktığı hastaneler şuanda bomboş.

 

Corona Virüs çıktığından bugüne kadar hastaneler bomboş. İnsanlar daha önce sıra almak için sabah ezanıyla birlikte hastaneye akın ederek kuyruk sırası almaya gittiği Denizli Devlet Hastanesi bom boş. Bütün branşlarda tüm doktor ve personelin görevi başında olmasına rağmen tek tük hastanın bulunduğu hastanenin eski doluluk görüntüsünden eser yok. Corona Virüsü kabusu yaşayan insanlar en fazla göğüs hastalıkları bölümüne baş vuruyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.