Denizlili İş Adamı Küçüker'in Korona Virüsten Öldüğü Ortaya Çıktı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2020 - 14:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili İş Adamı Küçüker'in Korona Virüsten Öldüğü Ortaya Çıktı

Denizli’de tekstilci iş adamı Besalet Küçüker (82), korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği ortaya çıktı.     Denizli’nin tekstil sanayisinin tanınan isimlerinden olan Besalet Küçüker (82), özel bir hastanede korona virüs şüphelisi olarak tedavi altına alındı. Korona virüs testi pozitif çıkan Küçüker yaklaşık 2 haftadır hastanede tedavisi sürerken, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Küçüker, kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı.   DAMADI DA GEÇEN HAFTA KORONA'DAN ÖLDÜ   Küçüker’in damadı Taştan Kardaşlar da korona virüs tespit edilerek geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybetmişti.

Denizli’de tekstilci iş adamı Besalet Küçüker (82), korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

 

 

Denizli’nin tekstil sanayisinin tanınan isimlerinden olan Besalet Küçüker (82), özel bir hastanede korona virüs şüphelisi olarak tedavi altına alındı. Korona virüs testi pozitif çıkan Küçüker yaklaşık 2 haftadır hastanede tedavisi sürerken, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Küçüker, kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı.

 

DAMADI DA GEÇEN HAFTA KORONA'DAN ÖLDÜ

 

Küçüker’in damadı Taştan Kardaşlar da korona virüs tespit edilerek geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.