Coronaya Karşı En İyi Hangisi Koruyor? İşte Dünyadan İlginç Maske Örnekleri

GÜNDEM 15.04.2020 - 11:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Coronaya Karşı En İyi Hangisi Koruyor? İşte Dünyadan İlginç Maske Örnekleri

Dünya corona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele etmeye devam ediyor. Şu ana kadar 2 milyon kişi enfekte olurken, yaklaşık 150 bin kişi de hayatını kaybetti. Virüse karşı ellerin sabunla sık sık yıkanması ve sosyal mesafenin korunması gibi önlemlerin yanında maske takılması da hayati önem taşıyor. Aralarında Türkiye’nin de olduğu çok sayıda ülke sokakta maske kullanılmasını zorunlu kıldı. Virüs korkusuyla bazı insanlar sıradan maskelerin yanı sıra yeteneklerini kullanarak farklı çözümler üretiyor. İşte dünyadan ilginç maske ve siperlik örnekleri.                       Kaynak: ntv com tr    

Dünya corona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele etmeye devam ediyor. Şu ana kadar 2 milyon kişi enfekte olurken, yaklaşık 150 bin kişi de hayatını kaybetti. Virüse karşı ellerin sabunla sık sık yıkanması ve sosyal mesafenin korunması gibi önlemlerin yanında maske takılması da hayati önem taşıyor. Aralarında Türkiye’nin de olduğu çok sayıda ülke sokakta maske kullanılmasını zorunlu kıldı. Virüs korkusuyla bazı insanlar sıradan maskelerin yanı sıra yeteneklerini kullanarak farklı çözümler üretiyor. İşte dünyadan ilginç maske ve siperlik örnekleri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: ntv com tr

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.