Denizli'de kaza 1 yaralı

ASAYİŞ 16.04.2020 - 11:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kaza 1 yaralı

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.   Denizli'de sabah saatlerinde seyir halinde olan plakası ve sürücü ismi belirlenemeyen bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana geldi. Kazada tarlaya uçan otomobil içinde bulunan sürücü ağır yaralandı. Kazaya ihbar üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri müdahale ederek yaralıyı çıkartıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

 

Denizli'de sabah saatlerinde seyir halinde olan plakası ve sürücü ismi belirlenemeyen bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana geldi. Kazada tarlaya uçan otomobil içinde bulunan sürücü ağır yaralandı. Kazaya ihbar üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri müdahale ederek yaralıyı çıkartıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.